Harry Potter i Sirius Black

Na londonskom tržištu nekretnina pojavio se jedan stan koji je izazvao pažnju, ne samo među onima koji su u potrazi sa stambenim kvadratima, već i među ljubiteljima filmova o malom čarobnjaku.

Ovaj stan nalazi se na Claremont Squareu u Londonu, fanovima poznato kao mjesto snimanja filma „Harry Potter i Red feniksa“.

 

 

 Kultna adresa „Grimmauld Place“, pod brojem 12 – bila je sjedište glavnog otpora mračnim silama Voldemorta, s Danielom Radcliffeom kao Harryjem i Garyjem Oldmanom kao Siriusom Blackom.

Svi oni koji osjećaju da im u životu nedostaje malo čarolije, a imaju i malo dublji džep – mogu kupiti ovaj stan po cijeni od 385 tisuća funti. To je malo više od 437 tisuća eura ili ako još razmišljate u staroj hrvatskoj valuti - preko 3 milijuna kuna.

U pitanju je garsonijera u gregorijanskom stilu, sa visokim stropovima i velikim prozorima koji osiguravaju puno svjetlosti u stanu. Ono što stan čini posebno šarmantnim je pristup malome vrtu gdje će budući vlasnici moći npr. uživati u roštiljanju i opuštanju okruženi zelenilom. 

Nekretninu možete vidjeti na stranici Zoopla, a na tržištu ju oglašava agencija za nekretnine Knight Frank.

 

 

 

stan iz Harryja Pottera i Red feniksa stan Harry Potter prodaje se stan iz filma Harry Potter Harry Potter i Red Feniksa prodaje se stan Sirius Blacka

Još vijesti