Galerija Fotke Djeda Mraza i njegovog soba Pismo koje je djevojčica poslala policiji Priloženi dokazni materijal: Napola pojedena mrkva i keksić +2 Potvrda o slanju dokaznog materijala na analizu

Jedna je djevojčica iz SAD-a toliko puno gledala kriminalističke serije da je dobila originalnu ideju kako će jednom zauvijek utvrditi identitet Djeda Mraza i provjeriti da li on stvarno postoji.

U noći s 24. na 25. prosinca Djedu Mrazu ostavila je oreo keksiće, a za sobove malo mrkve. Ostatke je ujutro pažljivo spremila u prozirnu vrećicu i poslala na policiju, zajedno s pismom.

„Draga policijska upravo Cumberlanda. Uzela sam uzorke kolačića i mrkve koje sam ostavila za Djedicu i njegove sobove na Badnjak pa sam se pitala možete li uzeti uzorak DNK i provjeriti je li Djed Mraz pravi?“, stajalo je u pismu koje je policija Cumberlanda objavila na svom službenom Facebook profilu.

Odgovor policije u službenom priopćenju za javnost oduševio je sve.

„Mlada dama ima istančan osjećaj za istražni proces i obavila je ogroman posao pakirajući ovakve dokaze. Dat ćemo sve od sebe“, stoji u odgovoru, uz napomenu da su dokazi proslijeđeni na Odjel za forenzičke znanosti na Rhode Islandu i da se rezultati još iščekuju.

Stupili su u kontakt s malom detektivkom i priložili joj dokaze koji svakako idu u prilog prisutnosti Djeda Mraza u njezinom dvorištu, a to je slika soba kako odmara na tratini. Ako je sob bio u dvorištu, nema sumnje da ju je u božićnoj noći posjetio Djed Mraz.

Objava na Facebooku prikupila je mnoštvo lajkova te je podijeljena preko 800 puta, a reakcije ljudi su i više nego pozitivne.

„Molimo da nas obavještavate dalje o nastavku ove istrage. Hvala vam što održavate magiju živom“, bio je samo jedan u mnoštvu komentara.

Istraga svakako ide dalje, jer prema posljednjoj objavi s njihove Facebook stranice, čini se kako se osoba koja je postala predmetom istrage, pojavila u policijskoj postaji. 

 

 

curica poslala pismo policiji istraga o Djedu Mrazu policijska postaja Cumberland mrkva za sobove oreo keksići za Djeda Mraza DNK Djeda Mraza

Još vijesti