Galerija Pave Elez - 8 Pave Elez - 1 Pave Elez - 2 +6 Pave Elez - 3

Pave ovih dana uživa! Dijeli na Instagramu fotke i videe s Tjedna mode u Parizu i čini se kao da živi život iz snova. U komentarima su ljudi ljubomorni na njega i jer je upoznao neke poznate face.

Ukoliko nisi do sada bila zaljubljena u Pavu Eleza, od danas bi mogla postati. Na novim fotografijama koje je objavio s Tjedna mode u Parizu izgleda odlično. Išao je na reviju brenda YSL u totalno elegantnom crnom odijelu koje mu stoji fantastično. U komentarima vlada opće oduševljenje i izgleda da je s ovim totalno sve osvojio. Svi hvale njegov izgled, a neki su i malo ljubomorni jer se fotkao s poznatim svjetskim influencerom. Tamo je naišao na Nou Becka!

 

 

I to nije jedina poznata osoba koju je sreo. Tjedan mode i revije koje se održavaju u okviru njega posjećuju brojne slavne zvijezde. Dolaze iz SAD-a i svih krajeva svijeta kako bi prisustvovali ovom događanju. Tu su uvijek i neka zaštitna lica brenda, poput Austina Butlera u ovom slučaju. Osim njega, naletio je i na pjevača Troya Sivana s kojim se i pofotkao. Društvo za poželjeti!

Pave Elez - 10

Prošli smo se tjedan divili Emi i Dušani koji su osvojili ulice Milana na Tjednu mode, a ovaj tjedan su sve oči na Pavi – zasluženo!

Ema Luketin i Dušan Petrović - 3 Ema Luketin i Dušan Petrović oduševili izgledom na Tjednu mode u Milanu

Marko Vuletić Marko Vuletić otvoreno progovorio o maltretiranju vršnjaka koje je trpio u školi

Pave Elez Tjedan mode u Parizu izgledao odlično upoznao slavne osobe influencer

Još vijesti