Pozivnica na Ful Kul Buvljak

Obožavaš vintage stvari, želiš svoj ormar upotpuniti unikatnim komadima odjeće koji ne nosi pola grada ili pak pronaći kakvu jedinstvenu rukotvorinu koja će krasiti police tvoje sobe?

Onda moraš otići na Ful Kul Buvljak koji se održava ove subote, 5. studenog, na platou zagrebačkog Boogaloo Cluba.

Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje sve do 17:00 sati.

Ako još niste bili i planirate po prvi puta prisustvovati ovakvom događaju, moramo vam reći da je Ful Kul Buvljak jedan od najvećih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu koji tradicionalno okuplja mnoštvo izlagača i posjetitelja.

Dakle, buvljak je koncipiran na principu prodaje i zamjene raznoraznih zanimljivih stvari. Tu možete pronaći odjeću, obuću, nakit, modne dodatke, umjetnine, knjige, antikvitete, ma mogli bismo reći gotovo sve: „Od igle, do lokomotive“.

 

 

Pored bogate i raznovrsne ponude, posjetitelji će moći uživati u glazbi za koju je zadužen DJ Tomi Phantasma koji će puštati set hitova iz osamdesetih, post punka, darka i rocka.

Organizatori buvljaka pozivaju vas da dođete i družite se s ekipom uz kavu, čaj ili pivo, u odličnoj i opuštenoj atmosferi.

Da ne pretražujete po Google Mapsu, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom./

Ful Kul Buvljak vintage stvari Boogaloo Club

Još vijesti