Samantha McNab

Samantha McNab mlada je djevojka koju na TikToku prati preko 270 tisuća obožavatelja.

No jednim videom koji je objavila, a koji je pregledan gotovo 24 milijun puta, privukla je pažnju javnosti. Naime, Samantha ima velike i izražajne oči.

 

@sam.mcnab

the last one is terrifying.

♬ Follow me - .

 

Naravno, to je bio povod internetskim hejterima i trollovima da je usporede s Gollumom iz Gospodara prstenova. Bilo je tu i usporedbi s Mr. Beanom ili Nicole Ritchie, a pojedini su joj pratitelji rekli da bi bila idealan lik u filmovima Tima Burtona.

Dok su je jedni ismijavali, drugi su se zabrinuli zbog njezinog zdravlja, upozorivši je da možda pati od Gravesove bolesti. To je naime bolest štitnjače koja se očituje ispupčenjem očiju te može uzrokovati oštećenje očnog tkiva.

 

@sam.mcnab

idk why this is a trend. but it invloves eyes so yk i had to hop on it.

♬ original sound - WARRIORSCENTRAL2

 

Međutim, kako piše britanski The Sun, Samantha je to opovrgnula kazavši kako je u prošlosti već provjeravala štitnjaču i da je s njom sve uredu

Samanthi se javljaju druge djevojke i žene koje su u životu bile ismijavane zbog svojih velikih očiju te joj zahvaljuju, jer im njezini videozapisi koje objavljuje na TikToku, vraćaju toliko potrebno samopouzdanje i vjeru u sebe.

"To je za mene najveća nagrada. Volim imati tu jedinstvenu stvar na sebi koja mi omogućuje da se ističem na dobar način pa zašto to ne prihvatiti", rekla je Samantha.

Samantha McNab djevojka s velikim očima tiktokerica s velikim očima usporedba s Gollumom Gravesova bolest ispupčenje očiju

Još vijesti