TikTokerica Laurie

Ako ste ikad mislili da su vam škola, posao ili fakultet jako daleko, možda promijenite svoje mišljenje kad vidite da postoje i oni koji se nalaze u još goroj situaciji.

Jedna korisnica TikToka pod imenom @lauren.wep, postala je viralna zbog svojeg dugačkog putovanja na fakultet.

U objavi koja je pregledana više od 1,2 milijuna puta, Laurie je pokazala kako izgleda putovanje na fakultet iz Millporta do Paisleyja, gdje se nalazi njezin „West College Scotland“.

„Niti jednom neću shvatiti zašto sam odabrala fakultet tako daleko i zašto sam ga ponovno odabrala sljedeće godine“, stoji u opisu videa kojeg možete pogledati OVDJE, a u kojem vidimo da cura do svog fakulteta mijenja tri prijevozna sredstva: trajekt, vlak i autobus

Budi se svako jutro u 5:45, kako bi stigla na autobus koji kreće u 6:45. Budući na živi na otoku, Laurie zatim stiže na trajekt u 7 ujutro i tada kreće 10-minutna plovidba. Sljedeće čime se vozi je vlak, kojeg mora uhvatiti u 7:23, kako bi stigla na svoje odredište u 8:10. Do fakultetskog kampusa ima još 15 minuta hodanja, no dok tamo stigne mora čekati još 30 minuta da se fakultet otvori.

Uslijed pauze tijekom predavanja na fakultetu ona i prijateljica raspravljale su hoće li se uopće vratiti. Ipak su ostale, a predavanje je bilo gotovo u 11:50. Lauren je krenula kući i stigla točno u 14:50.

Komentatori ispod videa pitali su je zašto se toliko muči i zašto nije odabrala živjeti u domu, umjesto da tako svaki dan putuje, no kako piše Yahoo u tome kraju fakulteti ne nude nikakav studentski smještaj. 

dugo putovanje u školu dugo putovanje na faks svaki dan daleko putovati tri prijevozna sredstva: trajekt vlak i autobus

Još vijesti