Galerija Kuća Marka Cuccurina - 1 Kuća Marka Cuccurina - 2 Kuća Marka Cuccurina - 3 +7 Kuća Marka Cuccurina - 4

Poznati je influencer otvorio vrata svog doma i pokazao pratiteljima završni rezultat gradnje i uređivanja koji traju već neko vrijeme. Isplatilo se čekati jer kuća izgleda predivno!

Sigurno si i ti pratila Markove vlogove u kojima pokazuje kako napreduje gradnja njegove kuće – i kako ju uređuje. Sada je napokon sve na svom mjestu i kuća je spremna za useljavanje. Nije mogao ne pokazati završni rezultat svojim pratiteljima. Kuća izgleda wow! Pazio je na svaku sitnicu u njoj i ima nekih ekstra detalja koji posebno oduševljavaju svojom jedinstvenošću. Ako si mislila da će Markova kuća biti bezveze i dosadna, onda si bila jaako u krivu. Snimio je video u kojem je pokazao kuću, a na Instagramu je objavio i nekoliko fotografija koje možeš sve vidjeti u galeriji iznad.

Moderna i elegantna! Marko je oduševljen, a oduševljeni su i njegovi pratitelji. U komentarima vlada totalna euforija. Svi se slažu da je kuća savršena i žele vidjeti svaki njen kutak!

 

 

Tek se u nju uselio i čestitke mu pristižu sa svih strana. Otkrio je da se u kuću uselio sa svojim dečkom i da im je sve skupa trebalo skoro 4 godine da ju izgrade i urede onako kako su zamislili. U cijeli su proces cijelo vrijeme bili uključeni i oni sami i pomagali majstorima gdje se god moglo. Vjerojatno im je zbog toga još slađe sada uživati u njoj! Jedan je komentar korisnice „suncica6512" sve rekao najbolje moguće: „Tko god kaže da ovo nije predivno i detaljno urađeno s odličnim ukusom, ima problema sa zavidnošću. Drago mi je da netko tako mlad ima mogućnost sebi priuštiti toliku ljepotu koja je mnogima luksuz. Sve najbolje u daljnjem životu."

Emma Chamberlain Youtuberica Emma Chamberlain pokazala svoju kuću – mnogi se slažu da je to najljepša celebrity kuća

marko cuccurin kuća kako izgleda Uređenje pokazao kuću influencer house tour

Još vijesti