Lorena Farkač

Lorena Farkač je sve dobro nasmijala jednim videom u kojem je razotkrila lika kojeg je upoznala prije nekoliko godina. Kombinacija njegovog imena i prezimena je toliko dobra da je morala ispričati – i drago nam je da je.

Iako se ne radi o novom videu, što su najveći Lorenini fanovi i prepoznali, svejedno, ovaj video nikada neće ostarjeti. Influencerica Lorena Farkač u njemu je razotkrila jednog dečka kojeg je upoznala pred nekoliko godina. I prije nego počneš trljati ruke jer misliš da ćeš saznati neku dramu, razočarat ćemo te. Razotkrila je njegovo ime i prezime jer kombinacija je predobra!

Niko Čuturić „Milo, ti znaš da si ti muško?“ Niko s profila „Ko je Niko“ o smiješnoj situaciji koju je imao nedavno

Možda si već imala sreće da si u životu susrela neku osobu koja ima posebno zanimljivo ime ili prezime – e pa ovaj dečko ima zanimljivo ime i prezime, ali samo kada se izgovaraju zajedno. Kako je Lorena otkrila, zove se Dino Saurić. Kao dinosaurić!

 

@lorena.farkac ako ne vjeruješ, guglaj😂 #fyp#foryou#balkan#balkantiktok#lorenafarkac#humor#dinosauric ♬ original sound - Lorena Farkač

 

Ili su mu roditelji imali dobar smisao za humor ili su slučajno napravili ovu genijalnu kombinaciju. Što god da je u pitanju, drago nam je da jesu. U komentarima su ljudi umirali od smijeha, a neki su napisali još neke čudne kombinacije imena i prezimena za koje su oni čuli.

Jedna je cura napisala da zna dečka koji se zove Erik Degen (prvo se treba pročitati prezime pa ime). Druga je pak dodala da zna jednog koji se zove Luka Glavica (opet, prvo kad se čita prezime pa ime dobije se potpuni efekt). Nadamo se da su i tim ljudima njihova imena i prezimena simpatična toliko koliko su i nama!

Mia Uzelac Jedan od najboljih odgovora hejterima: Domaća ljubiteljica thriftanja Mia prozvala hejtericu iz komentara

lorena farkač Ime i prezime razotkrila dečka najbolje ime i prezime smijesno kombinacija imena i prezimena Hrvatska zabavno

Još vijesti