Zbunjena učenica

Čini nam se da je naša škola bila itekako super, pogotovo kada čitamo ovakve stvari. U nekim školama postoje pravila koja baš i nemaju veze sa zdravom pameti. Ova su vjerojatno najčudnija koja smo čuli.

U svakoj školi je drugačija situacija kada su u pitanju pravila ponašanja ili izgleda. Negdje nije dozvoljeno imati šminku, a u nekima učenici rade što god žele. Sve ovisi od škole do škole, ali u ovima je situacija posebno zanimljiva. U nekima postoje pravila kojih se učenici moraju držati, a koja su jednostavno glupa i besmislena. Pa ipak, s obzirom da je škola tako rekla, tako treba biti. Ljudi na Redditu dijele svoja iskustva i pišu najgluplja pravila koja su imali u svojim školama i neka su stvarno da se zapitamo je li tim ravnateljima dobro.

1.Nema ruksaka jer se boje što će učenici sve unesti u školu

2.Ako se braniš kada te netko fizički napadne, ti ćeš isto biti kažnjen

3.WC je zaključan i kada trebaš na njega, moraš prvo ići prvo u ured kod zadužene osobe za to da bi dobili ključ

4.Karte od igre 'Magic: The Gathering'

5.Nisu smjeli nositi žutu boju jer su imali incident u školi s učenikom koji se obukao u kostim banane i pretrčao teren dok se igrala školska nogometna utakmica. Škola ga je htjela izbaciti pa su učenici počeli nositi majice i sve moguće s natpisom #FreeBananaMan – i tako je škola zabranila sve žute stvari.

6.Zabranjene narukvice i satovi na ruci jer su mislili da tako učenici promoviraju seksualne radnje (ravnatelj je to jednom vidio u emisiji na TV-u)

7.Dečki u razredu ne smiju imati kapu na glavi, ali cure smiju jer je to dio njihovog outfita

8.Učenici koji idu pješke doma iz škole moraju ostati 5 minuta duže u školi (da odu svi busevi jer se dogodila nesreća da je bus udario učenika pred školom). Sljedećih 6 godina su imali ovo pravilo.

9.Dečki ne smiju imati dugu kosu, ali smiju pustiti bradu.

Škola školska pravila čudna pravila smiješna pravila

Još vijesti