Sumnje u vezi

Jacob Lusas iz Ujedinjenog Kraljevstva stručnjak je za ljubavne odnose i profesionalni trener za dejtanje koji redovito objavljuje sadržaje na svom TikTok profilu.

Zbog toga što se to događa prečesto u posljednje vrijeme, odlučio je u svojoj objavi upozoriti djevojke na pet tajnih znakova po kojima možete prepoznati da dečko s kojim izlazite ima još nekog pored vas (drugu djevojku ili možda čak i suprugu).

 

@jacoblucas101 Does he have a SECRET girlfriend/wife 🤫 #datingcoach #relationshipcoach #dating #boyfriend #girlfriend #relationshipadvice #datingadvice ♬ original sound - Jacob Lucas | Dating Coach

 

Jacob je rekao kako je prvi znak za uzbunu taj što vas dečko ne želi dodati na društvenim mrežama. Razlog je taj što se boji da njegova partnerica nešto ne posumnja.

Neka vam bude sumnjivo ako vas ne želi upoznati ni sa kim od obitelji ili prijatelja. Jednostavno ne može dopustiti da njegovi bližnji saznaju da hoda s dvije ili da netko od njih kaže nešto sumnjivo pred vama ili pred drugom djevojkom.

Crvena zastavica broj tri je ta ako uvijek ima dobru izliku da ne odete kod njega. Zašto? Pa jednostavno se boji da mu se cura ne bi pojavila doma dok ste i vi tamo.

Slobodno budite sumnjičavi ako sa svojim dečkom iz neuobičajenog razloga ne možete dugo stupiti kontakt. To je zato što provodi vrijeme sa svojom djevojkom i ne može riskirati tipkanje poruke, a kamoli javljanja.

Posljednja i peta točka odnosi se na najčudnije isprike i razloge koje navodi kad nema vremena za druženje s vama.

Mnoge komentatorice ispod ove objave, koje su već imale takva neugodna iskustva s frajerima koji „sjede na dva stolca“, totalno su se složile s Jacobom i poručile curama neka ne ignoriraju očite znakove.

kako prepoznati da vas vara kako prepoznati da ima drugu kako prepoznati dečka koji već ima curu ljubavni trener dečko s kojim izlazite ima još nekog

Još vijesti