Hvatanje buketa

Svi znamo za tradiciju bacanja, odnosno hvatanja buketa na vjenčanjima. Prema vjerovanjima, onoj curi koja uspije uhvatiti buket – slijedi udaja.

I dok ima cura koje pobjegnu iz svadbene sale kako ne bi trebale sudjelovati u ovoj ceremoniji, s druge strane ima i onih kojima je to najdraži dio vjenčanja pa se plesni podij može pretvoriti u pravo malo bojno polje.

U ovu drugu kategoriju cura koje hvatanju buketa pristupaju vrlo ozbiljno, spada i Danyelle Noble. Ona je na svom TikTok profilu podijelila objavu u kojoj pokazuje svoju profesionalnu taktiku za uspješnim hvatanjem bukete svaki puta.

 

@danyellenoble Wait til the end🤦🏼‍♀️ #fyp #relatable #foryou #viral #funnyvideos #weddingtiktok #weddingvibes ♬ Blicky - Fresh X Reckless

 

Čini se da sve što vam treba je žarka želja za udajom i borbeni stav. U Daniellinoj objavi vidimo njezinu taktiku na nekoliko vjenčanja u kojem izgleda poput golmana na nogometnoj utakmici. Raširene ruke, blagi raskorak, polučučanj i blago skakutanje lijevo-desno, uz spremnost za skok u dalj ili u vis, u svim smjerovima i u bilo kojem trenutku.

I dok je Danielle mislila da je nepobjediva, na posljednjem je vjenčanju susrela i bolju od sebe. Jedna joj je plavuša otela buketu pred nosom, dok je Danielle poljubila pod.

Video je do sada pregledan preko 8 milijuna puta i broji gotovo 4 tisuće komentara, među kojima ima i mnogo negativnih kojima se ova objava ne sviđa.

"Zar stvarno to shvaćaš tako ozbiljno? Bilo mi je drago kad si napokon pala na pod", napisala joj je jedna komentatorica. 

"Jadno", glasio je drugi komentar. 

Zato je Danielle objavila još jedan video kako bi ljudima rekla da je ovaj video objavila samo iz zabave i kako ne shvaća zašto drugi imaju potrebe biti toliko bezobrazni.

 

@danyellenoble Replying to @María 🌼 ♬ original sound - Danyelle Noble

 

hvatanje buketa na vjenčanjima kako uhvatiti buketu na vjenčanju tradicija hvatanja buketa na vjenčanjima bacanje bukete na vjenčanjima Vjenčanja bacanje bukete u svatovima smiješno hvatanje buketa

Još vijesti