Brtz

Možda će te nasmijati, možda će ti dati ideju, a možda će ti i biti cringe. No, ova je cura korak ispred svih i pronašla je novi način za traženje dečka koji bi se i tebi mogao svidjeti ako si netko kome je bed prilaziti ljudima.

Kako danas pronaći dečka? Neki će reći da je uživo nemoguće upoznati nekoga i da je glavni način na koji to uspjeti instaliranje aplikacija za dejtanje. Svatko ima neke svoje ideje kako izaći iz solo voda, a način koji ima jedna cura je postao viralan. Totalno je jedinstven i ne vjerujemo da je ovo mnogima palo na pamet. Posebno će ti se svidjeti ako si tip osobe kojem je bed prilaziti drugima.

Prijateljice Kad prijateljica obavezno ide ispred dečka: U ovih 8 situacija ju trebaš staviti na prvo mjesto

Pokazala je u videu da si je napravila posebnu hoodicu u kojoj je prošetala gradom. Napisala je na nju „Želiš li me dejtati?“ i stavila QR kod. Pretpostavljamo da skeniranje koda vodi do njenih društvenih mreža.

 

@bratz.yaas wanna date me? at the end 🤭i thin she crush on me #date #dating #subway #paris #metro #parisian #girls #boys #fypage #fyppppppppppppppppppppppp #engaged ♬ original sound - 🎶🎧

 

Uhvatila je zanimanje ljudi, a vidi se u videu i da su neki išli skenirati QR kod, vjerojatno i iz znatiželje. Ideja je kakvu do sada još nismo vidjeli! Iako se čini jednostavno, za ovako nešto treba daleko više hrabrosti nego za prići nekome.

 

 

U komentarima su svi oduševljeni idejom! Sviđao ti se njen način ili ne, mora joj se priznati da je kreativna.

Poljubac KVIZ: Koji je razlog zašto još uvijek nemaš dečka?

pronalaženje dečka kreativno moderan način tiktok društvene mreže Viralno kako pronaći dečka kreativno rješenje

Još vijesti