TikToker uništio curi šminku

Velika većina cura obožava svoj makeup i svoju svakodnevnu malu rutinu šminkanja. Možda zbog toga potrošite više vremena na spremanje, možda vas drugi moraju čekati, ali to je ono što vas veseli i čini samopouzdanijom - nanijeti svoj puder, svoj omiljeni ruž ili maskaru. 

Jedna se takva cura anonimno javila i na Redditu. I ona obožava makeup, jer je našminkano lice čini samouvjerenijom. No, njezin dečko joj je oduvijek govorio da joj šminka ne treba i da je lijepa i bez toga, što je ona isprva prihvaćala kao kompliment.

No, onda se dogodilo nešto što ju je rastužilo i natjeralo da se za savjet obrati ljudima na Redditu. Dok se spremala, njezin dečko joj je razbio bočicu punu pudera na pod, kako bi je prisilio da izađe van bez makeup-a, koji po njegovom sudu, ona ne treba nositi.

Ljudi su joj u komentarima pisali kako je ovo ponašanje crvena zastavica. Možda je to da ne treba šminku djelovalo kao kompliment, ali njegov kompliment je zapravo bio prikrivena kritika. Kad se unatoč njegovim kritikama, cura nastavila i dalje šminkati, on je reagirao burno i nasilno.

 

@justviraltv Destroying Girlfriend’s Make Up Prank PART 5 @goodmangila #makeup #beauty #funnyvideos #comedy ♬ original sound - Just Viral Tv

 

No, nije ovo jedini takav slučaj. Prošle je godine na TikToku postao viralan video dečka koji je dokumentirao proces uništavanja kompletnog makeup-a svoje djevojke, kako bi je „naučio pameti“. Na kraju joj je rekao da počisti taj nered, a kad je odbila, izašao je iz sobe.

Koliko je takvo ponašanje problematično, objasnila je jedna TikTokerica, reagiravši na cijeli video. Istaknula je kako iza uništavanja šminke krije mržnja i mizoginija.

 

@antheanew #stitch with @Just Viral Tv this is violence barely disguised as something else #feminism #misogyny #sexism #dv ♬ original sound - Anthea

 

„Radi se o brisanju onoga tko je ona, njezinih osobnih preferencija, onoga što voli, što radi za sebe i kako afirmira vlastitu osobnost“, rekla je TikTokerica  Anthea i poručila curi kako mora prekinuti s takvim tipom.

Što biste vi napravile da vam dečko tako uništi svu šminku?

Ukupno glasova:

 

dečko curi uništio šminku dečko curi uništio makeup uništavanje makeupa uništavanje šminke agresivno ponašanje mizoginija i uništavanje šminke

Još vijesti