Cure s dlakavim pazusima

Koliko slobodnog vremena vam oduzima briga oko uklanjanja neželjenih dlačica na vašem tijelu?

Brijanje, čupanje, depilacija pa onda još i dosadne popratne pojave poput posjekotina, iritacije i uraslih dlaka. To su pojave s kojima se svakodnevno susreću milijuni žena diljem svijeta, jer smo odrasle uz ideal ženskog tijela koje je savršeno glatko i nema ni jedne dlake (osim kose i obrva na glavi). Stoga je njihovo redovito uklanjanje nešto što se jednostavno – mora, ako ne želite biti izloženi čudnim pogledima.

No, čini se da su neke među nama odlučile stati na kraj tome „moranju“.

@calitafire3 Replying to @renaudschlur correct 💋 #hairywoman #bodyhair ♬ original sound - it’s me Calita Fire

Među njima je i TikTokerica Calita. Ona nije upotrijebila britvicu pune tri godine i s ponosom pokazuje svoje dlakave pazuhe. Rekcije ljudi su svakakve, od onih koji pozdravljaju prirodan izgled i pokušavaju u komentarima objasniti da se ne bismo trebale sramiti svojih dlaka, do drugih koji su apsolutno zgroženi, prozivajući je da to što radi nije higijenski.

 

@mischagoeswilder We did what with @Jade 🌿 ♬ original sound - drizzy ✟

Nije ona jedina, jer se na društvenim mrežama može pronaći još djevojaka, posebice među generacijom Z, koje slijede trend njegovanja prirodnog izgleda.

Popriličan broj hollywoodskih zvijezda hrabro je pokazao dlačice ispod pazuha ili na nekim drugim dijelovima tijela kako bi pokazale da brijanje ili depilacija ne mora biti nužnost, već stvar osobnog izbora.

 

 

Posljednje je to učinila glumica iz omiljenog filma „Bilježnica“ – Rachel McAdams, pokazavši svoje dlakave pazuhe, a Emily Ratajkowski je još prije par godina u intervjuu za Harper Bazar rekla kako su za nju dlake još jedna prilika da iskoristi svoju mogućnost izbora da sama odluči što će sa svojim tijelom. 

Što mislite o curama i ženama koje se ne briju ili ne depiliraju?

Ukupno glasova:

dlake ispod pazuha dlake na tijelu Rachel McAdams odustajanje od depilacije i brijanja uklanjanje dlaka na tijelu cure koje se ne depiliraju

Još vijesti