Tetoviranje pjegica

Jedna tattoo umjetnica iz Australije objavila je na TikToku video klijentice kojoj je tetovirala pjegice, a koji broji gotovo 800 tisuća pregleda. 

„Ovo je platno na kojem sam morala raditi. Moja klijentica ima tako lijepu kožu, ali kao što vidite, njezine su crte lica stvorene za pjegice“, ispričala je u videu pokazujući na crvenokosu djevojku.

Tatoo artistica rekla je kako njezini klijenti mogu uvijek odabrati dijelove lica na kojem žele da im budu pjegice i da prije samog postupka radi mapiranje. 

 

@daisylovesick Let’s! Tattoo! Fake! Freckles! on my client’s! FACE! 🖤 #facetattoo #freckletattoo #fauxfreckles #cosmetictattoo #brisbane_australia ♬ Daydreams - Gentle State

 

Nakon što je tetoviranje bilo gotovo, na videu možete vidjeti konačne rezultate. Lice djevojke je, doduše, bilo crveno, ali tattoo majstorica Daisy je komentirala kako koža neće ostati tako crvena i da će se boja pjegica „smiriti oko 50%“.

No, nisu svi baš bili oduševljeni ovakvim tetoviranjem, a među njima su bili oni koji prirodno imaju pjegice i koji ih se cijeli život pokušavaju riješiti.

„Sada samo izgleda kao osip“, glasio je jedan komentar.

„Ovo mi izaziva tripofobiju“, komentirao je drugi korisnik TikToka, koji očigledno pati od iracionalnog straha od sitnih rupa i šupljina.

Tetovaža pjegica postala je popularna u posljednje vrijeme, a za nju se odlučuju svi oni koji obožavaju pjegice i koji žele uvijek osunčani izgled kao da su upravo stigli mora.

Slika nije pronađena Pjegice su u trendu više nego ikad – jedna ih je cura zato otišla tetovirati na lice! Sad joj se svi smiju

 

tetoviranje pjegica tetovaža pjegica cura tetovirala pjegice izaziav tripofobiju crte lica stvorene za pjegice tatto majstorica Daisy lice crveno

Još vijesti