TikTokerica Sara

Prije nego što se tetovirate, morate dobro razmisliti, jer ipak je to nešto što ćete na svojoj koži nositi cijeli život.

To je ono što bismo mogli izvući kao poruku iz priče jedne TikTokerice koja priznaje da u svojoj 36. godini itekako žali zbog tetovaža koje je napravila kao vrlo mlada djevojka. 

Ovu ispovijest koju je podijelila djevojka po imenu Sarah, bilježi do sada više od 1,8 milijuna pregleda.

 

@saraovershares Oops I regret all my tattoos 🥲 I might do another video listing all the other reasons but so far none of them involve my tattoos aging (which is what dudes used to always tell me) they just don’t match who I am now and my girly/feminine aesthetic. Will you regret your tattoos when you’re my age? Maybe! #CapCut #tattooregret #tattooregrets #feminineaesthetic #girlyaesthetic ♬ original sound - Sara

 

„Zamislite da ste obukli jednu košulju u svojim dvadesetima i da je sada morate nositi do kraja svojeg života“, započela je priču djevojka koja objavljuje pod korisničkim imenom @saraovershares.

Naime, ono što je tetovirala u dvadesetima, nikako ne odgovara njezinom stilu i načinu života 16 godina kasnije. U svojim je dvadesetima bila sklona mračnijoj estetici, dok sada više voli ženstveni stil i smatra da se tetovaže nikako u to ne uklapaju.

„Moje tetovaže odraz su onih trenutaka u životu u mojim dvadesetima, kada možda i nisam bila psihički najbolje“, rekla je Sarah koja je uspješno prebrodila teški period u svojem životu, ali su joj zato tetovaže ostale zauvijek.

 

@saraovershares You’ve been asking for dumbest tattoos so here is the biggest dumb one! #tattooregret #tattooregrets #over30 #CapCut ♬ original sound - Sara

 

Sarah je također podijelila s publikom koju od svojih tetovaža smatra najbezveznijom.

„Zauvijek imam konja koji jaše prema mojem međunožju“, rekla je ona ogorčeno.

Oba su videa skupila tisuće komentara. Bilo je onih koji su se složili sa Sarah i priznali kako su požalili odluke o tetoviranju do onih koji svoje tetovaže obožavaju. 

Bitno je da dok nešto tetovirate, budete vrlo sigurni u to što želite i u ono što vaša tetovaža simbolizira. 

tetovaža požaliti zbog tetovaža požaliti zbog tetoviranja razmisliti prije tetoviranja

Još vijesti