Kylen Suttner

Neke cure odbijaju ići u teretanu, jer ih je pomalo sram. Najčešće je taj sram prisutan kod početnica koje se pitaju kako izvesti određenu vježbu pa ih muči nesigurnost po pitanju izgleda vlastitog tijela ili izbora prave garderobe.

Nažalost, koliko je body shaming prisutan na društvenim mrežama, toliko ga očito ima i stvarnom životu te u teretanama, a taj je trenutak kamerom zabilježila jedna fitness trenerica.

Kylen Suttner snimala se dok je izvodila vježbe za gornji dio tijela, kako bi ih kasnije pokazala svojih 99 tisuća pratitelja na Instagramu.

 

 

„Ne mogu vjerovat da sam ovo uhvatila na snimci“, stoji odmah na početku videa.

Naime, kasnije kroz video možete čuti glas žene koja ju je pitala misli li stvarno da može doći u teretanu tako obučena.

„Nitko ne želi gledati kako tvoje sise vise“, rekla je odriješito žena kojoj nažalost u ne vidimo lice, ali koja tvrdi za Kylen da je totalno neprimjereno obučena za javno mjesto

„Obuci majicu sljedeći puta“, rekla joj je, na što joj je fitness trenerica odmahnula rukom davši joj do znanja da se makne od nje.

Da nema ničeg vulgarnog u njenom plavom topu i da je Kylen bila totalno primjereno obučena za teretanu, složila se većina komentatora ispod videa.

„Frajer pored tebe pokazuje istu količinu kože. Je li išla napasti i njega?“, pitala se jedna cura.

Druga je pak napisala kako je cura koja joj je to rekla očito i sama puna kompleksa, jer sretne žene su podrška jedna drugoj, dok samo one nesretne sude i kritiziraju.

Smatraš li da je Kylen bila neprimjereno obučena?

Ukupno glasova:

Kylen Suttner body shaming u teretani neprimjereno obučena za teretanu žena napala curu u teretani obuci majicu za teretanu

Još vijesti