Zgodna djevojka

Svatko ima svoje preferencije i stvari koje mu se sviđaju na drugima. Nekada jednostavno nisi nečiji tip i ništa tu ne možeš. U nekim drugim situacijama ipak možeš pokušati osvojiti osobu s nekim od ovih malih načina koji osobu čine privlačnijom suprotnom spolu.

Biti atraktivnija ne znači da moraš staviti filere u usne ili imati struk tanak kao Kardashian sestre. Postoji puno načina kako izgledati atraktivnije, a nekada je stvar u malim promjenama koje možemo napraviti i koje niti ne zahtijevaju puno truda, a mogu imati itekako dobar efekt na dečke. Bright Side je sastavio listu od 6 sitnica koje možeš u minuti promijeniti na svom izgledu, a koje će imati najveći utjecaj na to kako te dečki gledaju. Ovo su te stvari koje će te učiniti atraktivnijom.

1.Crveni ruž za usne
Crvena je boja topla i pozitivna. Nikada crveno ne povezujemo s nečim negativnim. Često možeš pročitati i da dečke privlači upravo ta boja. Najviše će biti zamijećena ako ju nosiš na usnama. Crvene su usne pojam ženstvenosti. Ova boja može pomoći i da ti usne izgledaju punije.

2.Naginjanje glave u stranu
Ako je vjerovati ekspertima, naginjanje glave u stranu je tehnika zavođenja za koju moramo znati. Klasična tehnika zavođenja! Kada to napravimo, opuste nam se mišići u licu i osmijeh nam postane više simetričan i više prirodan.

Dečko Nije sve u izgledu! 15 sitnica koje će nekoga tko nije jako zgodan ipak učiniti neodoljivim

3.Smijanje i s očima
Glavna razlika između pravog i fejk osmijeha je ta da fejk osmijeh ne zahvaća oči, već samo usne. I vidi se da nije pravi. Kada je u pitanju pravi osmijeh, smiješ se i očima – i to je atraktivno. I zarazno. Drugu ćeš osobu odmah nagnati da se i ona nasmije.

4.Ožiljci
Neočekivano, ali na ovoj listi imamo i ožiljke. Znanost kaže da nas na drugima privlače i njihove nesavršenosti. Kada netko ima neki ožiljak i zbog njega je drugačiji, a uz to se ne srami tog svog nedostatka, to je ljudima itekako privlačno.

5.Kada se zacrveniš
Dečki se vole osjećati kao da su prinčevi na bijelom konju i da te mogu spasiti od neke nevolje. Kada su cure zacrvene, znači da im je neugodno i dečki se tada osjećaju kao da ih moraju zaštiti. I to će ih osvojiti.

6.Dolčevite
Dolčevite djeluju tako uštogljeno, ali to je kriva percepcija. One su super zimski komad odjeće. Pogotovo ako uzmeš u obzir i činjenicu da te taj komad čini atraktivnijom. Zbog njega ćeš izgledati slatko, misteriozno i izdužit će ti vrat. Plus, plus, plus!

Djevojka s pjegicama Neobični detalji na fizičkom izgledu za koje mislimo da ne privlače dečke - a oni ih obožavaju

privlačna atraktivna znanost kako biti privlačnija osvoji dečka što je privlačno dečkima Detalji na curama

Još vijesti