Razmišljanje

Kada nam se netko sviđa, želimo da ta osoba misli na nas cijelo vrijeme, onako kako i mi mislimo na njih. I zato kada vidimo neki od znakova za koje se vjeruje da to znače, u sedmom smo nebu.

Jesu li ovi znakovi točni ili ne, koliko su samo mitovi i priče, a koliko imaju smisla, može procijeniti svatko za sebe. Neki smatraju da su glupost, drugi u njih vjeruju. Nekada nam treba taj neki znak koji tražimo, a ovo mogu biti neki takvi mali koji će nam uljepšati dan, čak iako nisu istiniti. Jednostavno se osjećamo bolje ako nam neki znak pokaže da i on misli na nas. Ovo su najpoznatiji znakovi koje nam šalje svemir, a koje interpretiramo kao znak da netko tamo negdje misli na nas.

1.Kada nekoga sanjamo
Vjeruje se da kada nam se netko pojavi u snovima, to znači da smo mi toj osobi u mislima dok je budna. Pogotovo ako se radi o nekome s kime trenutno nisi u kontaktu. Neki su stručnjaci tvrdili da je ovo izmišljotina i da nije točno, dok su drugi rekli da ima smisla.

2.Kada počnemo štucati
Možeš početi štucati kada prebrzo jedeš ili piješ, kada se jako smiješ ili kada netko misli na tebe. U situacijama kada nema opravdanog razloga zašto si počela štucati i to ti dođe iznenada, u takvim se situacijama vjeruje kako ono predstavlja da netko misli na tebe.

Slika nije pronađena Nije te još prebolio: Znakovi da tvoj bivši i dalje ima osjećaje prema tebi

3.Bijelo pero
Postoje dva objašnjenja za situacije kada osoba slučajno naleti na bijelo pero. Jedno je da netko poseban misli na tebe, a drugo da tvoj anđeo čuvar pazi na tebe i poručuje ti da trebaš učiniti ono što te čini sretnom. Oba su objašnjenja daleko izvan granica realnosti, ali ti sama odaberi želiš li vjerovati u njih ili ne.

4.Kada nam oko počne titrati
Ovo je nešto što mrzimo kada nam se događa i nikada nismo sigurni koji je razlog. Nekada to može biti jer si previše gledala u ekrane i oči su ti umorne, ali ako to nije slučaj, onda je možda razlog i to što netko misli na tebe. Znak da si nekome prošla kroz misli.

5.Kada vidimo da su na satu iste brojke, na primjer 11:11 ili 21:21
Dok neki vjeruju da isti znak na satu, kada se poklope sat i minute u istom broju, znači da netko misli na tebe, postoje i varijante gdje svaki sat ima drugačije značenje.

6.Kada se iznenada naježimo
Kada se naježiš to može biti iz brojnih razloga, ali ako niti jedan u tom trenutku nema smisla, onda se vjeruje da je to zato jer netko misli na tebe.

Hermiona Sve petice u imeniku nisu znak inteligencije, ALI zato ovih 8 osobina jesu – iako to nikad ne bi rekla

7.Kada random sretnemo nekoga koga nismo dulje vidjeli
Iako ovo može biti puka slučajnost koja nema veze s ničim i nije nikakav veći znak, neki vjeruju i da je znak. Kada sretnemo nekoga koga dugo nismo vidjeli, smatra se da razlog može biti taj što je taj netko mislio na nas u posljednje vrijeme i na ovaj nas način 'prizvao'.

8.Kada leptir sleti na nas
Ovo je nešto što se ne događa često i zato ima veliko značenje kada se dogodi. I dok se u nekim kulturama vjeruje da je sletio na tebe jer je osjetio pozitivnu energiju kojom zračiš, u nekima da ti nedavno preminula osoba šalje znak da je u redu, a u nekima da nekome ne izlaziš iz misli.

znak znakovi misli na tebe u mislima si mu znakovi svemira praznovjerja

Još vijesti