Zaljubljeni par

Nije ništa loše to što ga još nisi preboljela. Ovaj proces ne možeš požurivati. Ovisno o tome koliko ste dugo bili zajedno i koliko si se jako vezala za nekoga, trebat će ti različita količina vremena da tu osobu stvarno preboliš.

Daj si vremena da se isplačeš zbog bivšeg, ali i da zacijeliš. Ne možeš požurivati taj proces jer neke stvari jednostavno ne možemo požurivati, a zacjeljivanje slomljenog srca je jedna od njih. Kada si s nekime dugo, jako si zaljubljena i uvjerena si da je ta osoba tvoja srodna duša, prekid će biti bolan i nećeš za mjesec dana biti okej. Nekada možemo i misliti da smo preboljeli bivšeg, ali onda se uhvatimo kako ga stalkamo na društvenim mrežama da vidimo ima li nekog novog. Jesi li ga sada napokon uspjela preboljeti do kraja ili je još uvijek tu negdje? Kroz kviz odgovori iskreno na nekoliko pitanja o vašoj vezi i vašem odnosu sada kako bi dobila što točniji odgovor na pitanje jesi li ga preboljela. Riješi kviz i saznaj!

 

 

Sretna KVIZ: Koliko si zapravo sretna?

Ema Luketin i Dušan Petrović Romantični klišeji koje svaki par mora napraviti: 10 sladunjavih ideja u kojima će zaljubljeni uživati

Filmovi Filmovi koji realno prikazuju veze i odnose: Ovih 8 ljubavnih nisu puni klišeja i bajki

kviz test zabava ljubavni kviz jesi li preboljela bivšeg bivša ljubav kviz o bivšem

Još vijesti