Horoskop za 2023

U detaljnom godišnjem horoskopu saznat ćete sve što trebate znati o idućih 12 mjeseci. Nekima će se sreća osmjehnuti na polju ljubavi, drugi će pak nizati školske uspjehe, a treći će biti blagoslovljeni zdravljem.

Uglavnom, bit će ovo godina u kojoj će biti puno prilika za radost, druženje, za razvoj i učenje.

Krenimo redom i pogledajmo prognoze za svaki od pojedinih znakova na polju ljubavi, škole, prijateljstava i zdravlja.

Ovan

Ljubav

Za sve vas koji ste u sretnim vezama, posebno budite pažljivi u trećem mjesecu. Tada su moguće male trzavice, a koje će biti prouzrokovane vašim ljubomornim ispadima.
Za one koji su single, zvijezde predviđaju pronalaženje ljubavi u ljetnim mjesecima. No, ta će ljubav biti kratkog vijeka, samo prolazna ljetna avantura. Za nešto ozbiljnije, ipak ćete se morati strpjeti tamo oko idućeg Božića 2023. godine.

Škola

Do sredine četvrtog mjeseca mogle bi vas iscrpiti sve obveze, i onda kada će trebati zapeti na samome kraju, zvijezde predviđaju totalni pad energije i vama se baš neće dati. Posebno budite pažljivi vi koji polažete državnu maturu. Nemojte se prepustiti ljenčarenju, nego se pripremajte, kako vam poslije ne bi bilo žao.
U školskoj godini koja će početi u rujnu 2023., krenut ćete puni entuzijazma. Svi vi koji na godinu upišete fakultet, od samog ćete početka na faksu biti natjecateljski nastrojeni te ćete s lakoćom polagati prve kolokvije.

Prijateljstvo

Ove ćete se godine ludo zabavljati s Vodenjacima i Lavovima. Posebno budite na oprezu u ožujku, kada će vam u život ući osoba, koja će vam samo glumiti prijatelja, a zapravo je sklona manipulacijama

Zdravlje

Fizički bit ćete zdravi ko dren, no na psihičkom stanju i neće biti tako bajno. Imat ćete povremene padove i krize, posebice tamo u petom mjesecu, kad će vam se nagomilati obveze, učenja, testovi i ispiti. Tada biste mogli biti u grču i tresti se od straha, hoćete li sve stići na vrijeme.

Bik

Ljubav

Svi vi koji ste u vezi, budite ove godine malo više popustljiviji prema svojim partnerima. Niste vi uvijek u pravu i ne morate uvijek biti tako tvrdoglavi, jer će takav stav malo po malo otjerati vašeg dečka ili curu od vas.
Za sve one koji su single, povoljno vrijeme za pronalaženje nove ljubavi je na jesen 2023. godine. Tada ćete baš šarmirati nekoga tko vam se sviđa.

Škola

Višegodišnje vrijedno učenje i marljivi pristup obrazovanju, napokon će se isplatiti. Ostvarit ćete zavidne rezultate na školskim natjecanjima, a neki od vas će briljirati na državnoj maturi i upisati faks koji su željeli. Oni pak koji se ne odluče na daljjne studiranje, dobit će odmah po završetku školovanja, priliku za dobar posao.

Prijateljstvo

Ove ćete se godine najbolje slagati s Djevicama i Jarčevima.

Zdravlje

Vodite brigu o svojem fizičkom zdravlju, malo više bavljenja tjelovježbom ili tek pokoja šetnja više uvijek dobro dođu. Nabacit ćete koji kilogram, zato bi bilo dobro da malo stanete na loptu kad je u pitanju brza hrana, slatkiši i ostale fine i nezdrave stvari.


Blizanci

Ljubav

Ovo jednostavno nije godina u kojoj bi vam bilo suđeno upoznavanje nekih velikih ljubavi, tako da svi vi koji ste solo, vrlo vjerojatno ćete i cijele naredne godine zadržati takav status. No, ne brinite, bolje biti i kvalitetno sam, nego u nekoj lošoj vezi.
Oni pak koji su u vezama, imat će idealne trenutke u veljači (tamo oko Valentinovog) te u kolovozu. Mali savjet: bilo bi dobro da se više koncentrirate na svog partnera/partnericu, nego na neke prolazne ljude u životu.

Škola

U školi će vam biti naporno i pomalo dosadno pratiti nastavu i ispunjavati sve obveze. Budite oprezni tamo oko svibnja. Zbog približavanja kraja školske godine, svi će biti pomalo napeti, kako učenici, tako i profesori. Tada postoji mogućnost okršaja s autoritetima, učiteljima, pedagozima i roditeljima. Pazite, nitko neće biti na vašoj strani. Nakon ljetnih praznika, teško će vam pasti opet se vratiti u školske klupe, a vidimo da ćete u školskoj godini 2023. često tražiti i dodatne instrukcije.

Prijateljstvo

Ove ćete se godine u školskim klupama najviše slagati s Vodenjacima, dok biste na ljetnim praznicima mogli upoznati jednog Lava ili Lavicu, s kojom biste mogli postati prijatelji kroz cijeli život.

Zdravlje

U ožujku i listopadu je moguć pad energije i umor, što može biti tipično sezonska pojava. Vodite malo više računa o spavanju. Kasno lijeganje u krevet te rano ustajanje samo će vas iscrpiti, važno je da održavate balans.

Rak

Ljubav

Svi oni koji su u vezama, neka budu posebno pažljivi u lipnju. Moglo bi doći do ozbiljnih trzavica, pa čak trzavica i pred raskid. Često ćete ove godine imati osjećaj kao da vas vaša bolja polovica ne razumije najbolje te da vam nije uvijek bezuvjetna podrška.
Slobodni predstavnici znaka mogu se veseliti početku jeseni, tamo negdje prijelazu iz rujna u studeni, jer tada imaju prilike upoznati osobu o kakvoj su dugo sanjali.

Škola

Neophodno je održavati ravnotežu između rada i slobodnog vremena, kako ne bi došlo do sagorijevanja. Vi ćete ove školske godine biti posvećeni učenju, no nije dobro ni sa čim pretjerivati, tijelu i psihi treba također dati priliku za odmor i opuštanje. U studenom 2023. u školi ćete dobiti priliku biti dijelom jednog lijepog projekta, koji će biti vrlo uspješan ili će vam netko od profesora predložiti da krenete s pripremama za školsko natjecanje. Oni koji će krenuti na fakultet, od samog će početka akademske godine prionuti učenju, a zbog aktivnost na predavanjima i seminarima, profesori će vas vrlo brzo upamtiti.

Prijateljstvo

Ove ćete godine toliko biti koncentrirani na rad da ćete malo manje vremena pronalaziti za prijatelje i zabavu. No, bit ćete u dobrim odnosima s Djevicama i Ribama.

Zdravlje

Cijele ćete 2023. biti fizički i duhovno snažni, usprkos epizodama povremenog kroničnog umora, koji će samo biti prouzrokovan vašim iscrpljivanje do krajnjih granica, kako biste postigli željene rezultate u školi.


Lav

Ljubav

Oni koji su dulje vrijeme u nekim lošim vezama, napokon će to ove godine okončati i krenuti dalje. Vi koji ste pak u stabilnim vezama, tražit ćete od partnera da vam se malo više posveti, što je potpuno legitimno, jer da bi veza bila uspješna, obje strane trebaju jednako sudjelovati.
Za one koji su slobodni, zvijezde predviđaju velike šanse za pronalazak ljubavi. Ove ćete godine šarmirati svojom pojavom i jednostavno biti neodoljivi suprotnome spolu.

Škola

Jupiter će vam nakon travnja donijeti sreću. Ma nije da ćete se toliko ubiti od učenja, već će vam se jednostavno posrećiti na testovima i ispitima s pitanjima, a profesorima ćete odjednom postati miljenici. Posebno će biti uspješni oni Lavovi koji su u medicinskim školama, dok će se oni Lavovi koji se nalaze u umjetničkim srednjim školama imati neke izazove početkom prosinca 2023. (možda koja jedinica više u školskome imeniku), no neće to biti ništa nerješivo.

Prijateljstvo

Ove ćete se godine razumjeti dobro s Blizancima, a vrlo ćete rado slobodno vrijeme provoditi s uvijek avanturistički nastrojenim Strijelcima.

Zdravlje

Mogući su sezonski problemi s alergijama. Osim na pelud, trave i ostale čestice u zraku, bit ćete izrazito alergični na ljude u znaku Škorpiona. Ove će vas godine baš nervirati.

Djevica

Ljubav

Slobodne Djevice ove će godine dati šansu samo onim partnerima koji isto tako traže nešto ozbiljno, jer već dugo sanjaju o čvrstoj vezi. Tu će se pojaviti ozbiljni kandidati, a naš je savjet da ovaj puta poslušate ono što vam kaže srce, a ne što vam kaže um.
Svi vi koji ste u nekim duljim vezama, napokon ćete skinuti ružičaste naočale i početi gledati partnera ili partnericu onakvim kakvim on ili ona jest, a ne kroz iluziju zaljubljenosti. No te nove spoznaje neće vas oslabiti, nego dapače, još više očvrstiti vezu u kojoj jeste

Škola

Ove ćete godine biti odgovorni u ispunjavanju školskih obveza i zadataka. Sve što ste si zacrtali, odradit ćete na vrijeme: bilo to zadaće, prezentacije, seminari ili učenja za ispite. Otkrit ćete i čari grupnog rada pa ćete ove godine vrlo rado učiti s prijateljima, vježbati s njima predmete poput matematike i slično.

Prijateljstvo

Nekako ćete se najbolje razumjeti s Bikovima i Jarčevima. Bili biste i dobar prijatelj sa Škorpionima, ali će vam se ponekad činiti kao da su malo previše zatvoreni u sebe.

Zdravlje

Možda ne bi bilo loše da posjetite okulistu. Povremene glavobolje koje ćete imati, bit će prouzrokovane pretjeranim buljenjem u knjige ili ekran.

Vaga

Ljubav

Sve vage koje su slobodne, mogle bi se odmah po ulasku u 2023. iznenaditi osobom koju će sasvim slučajno upoznati. Mogao bi to biti početak jedne divne veze u kojoj će biti mnogo vatre.
Za one vage koje su u vezama, možemo reći kako će im ove godine i dalje cvjetati ruže te će imati punu podršku od svog partnera u ostvarivanju ciljeva.

Škola

Početkom godine mogli biste ostvariti zavidne rezultate na natjecanjima. U novoj školskoj godini u rujnu, dobit ćete jednog novog profesora koji će vam zadavati probleme i stresove. Za oni koji se odluče za bilo kakvu vrstu studentske ili učeničke razmjene, cijela je godina itekako povoljna za odlazak i malu avanturu u inozemstvu.

Prijateljstvo

Ove će vam godine odgovarati društvo Strijelaca, ali i uvijek odgovornih i stabilnih Jaraca, za koje znate da će vam čuvati leđa.

Zdravlje

Poradite na osnaživanju imuniteta, jer je velika vjerojatnost da će vas uhvatiti neke gripe ili viroze tamo u veljači.

Škorpion

Ljubav

Svi vi koji se nalazite u nekim polu-vezama, ove ćete godine napokon preispitati vaše odnose i stati na loptu te prekinuti to i potražiti nešto ozbiljnije. Flertovat ćete sve u šesnaest, no tamo u srpnju, mogli biste se zaljubiti u jednu osobu, ali baš jako zaljubiti.
Vi pak koji ste u vezama, morate pripaziti na svoje ljubomorne ispade i potrebe za kontroliranjem partnera. Morate pustiti svoju bolju polovicu da diše i imati malo više povjerenja u nju. Ako izađe sa svojim društvom negdje van, ne mora značiti da će vas odmah prevariti.

Škola

Školske obveze vam same po sebi neće predstavljati takav stres, koliko vaši roditelji koji će ove godine nabijati posebnu vrstu pritiska. Baš početkom lipnja, imat ćete probleme s ispitima. Nije da se ne ćete pripremati za njih, ali jednostavno će vam se potrefiti takva pitanja i oni dijelovi gradiva koji vam baš nisu najbolje sjeli pa ne ćete biti previše sretni s konačnim ocjenama. Iduća školska i akademska godina 2023./2024. zato će se pokazati uspješnijom od prethodne.

Prijateljstvo

Ove ćete godine biti vođeni mišlju „uzdaj se u se i u svoje kljuse“, bit ćete sa svima onako naizgled dobri, ali ni sa kim posebno.

Zdravlje

Stres bi mogao u vama akumulirati negativne emocije. Naučite neke tehnike opuštanja ili meditacije koje će pomoći razbistriti vaš um i očistiti vaše tijelo.

Strijelac

Ljubav

Na proljeće biste se mogli zaljubiti u nekog tko vam neće moći uzvratiti emocije, dakle ta će osoba biti pak zaljubljena u nekog trećeg pa biste zbog svega mogli biti nesretni. No, na ljeto dolazi do pozitivnih promjena, jer ćete na putovanju upoznati osobu zbog koje će vam opet zaigrati leptirići u trbuhu.
Vi koji ste u vezi, trebali biste malo više pažnje posvetiti svojoj srodnoj duši, jer će se ona uslijed svih vaših aktivnosti i obveza koje imate, osjećati pomalo zanemareno.

Škola

Ova će godina biti puna uspona i padova. Bitno je da se ne libite potražiti pomoć, ako vam nešto od gradiva neće biti jasno, bilo da su to profesori ili dobri prijatelji. Bitno je da su vam zvijezde naklonjene u posljednjim danima školske godine, dakle tijekom svibnja i lipnja, kada je sve prepuno završnih testova, ali i kada se pišu državne mature.

Prijateljstvo

Prijat će vam društvo jednako pozitivne i optimistične vage, ali i lava, koji voli avanture i isprobavanje novih stvari, baš kao i vi.

Zdravlje

Ove biste godine mogli imati nekih probavih smetnji. Pripazite stoga da prehrana koju unosite u svoj organizam, bude zdrava. Ne zaboravite napraviti niti povremenu detoksikaciju organizma.


Jarac

Ljubav

Svi vi koji ste slobodni, u život bi vam se mogla vratiti stara ljubav. No, nismo sigurni da je obnova stare veze baš dobra ideja. Da je valjalo, zasigurno bi potrajalo. Radije se koncentrirajte na neke nove prilike, a vjerujte nam da ih ima. Naime, netko vas već vrlo dugo promatra iz prikrajka, netko tko vam je samo prijatelj, ali bi vam postao i nešto više od toga.
Za vas koji ste u dugim vezama, stanje će biti stabilno. Sa svojim ćete partnerom ove godine podijeliti puno lijepih trenutaka,.

Škola

Kako će Jupiter i Merkur početkom godine boraviti baš u znaku Jarca, to znači da ćete u školi nizati same uspjehe. Ova je godina vrijeme u kojem biste se mogli samospoznati te shvatiti što želite nakon svojeg srednjoškolskog obrazovanja. Nekima će se jasno iskristalizirati u glavi što bi željeli studirati, drugima će se napokon stvoriti ideja na kojem bi to radnom mjestu nakon srednje htjeli raditi. Bit će to prava godina prosvjetljenja.

Prijateljstvo

Godit će vam prijateljstvo Vage koja je pozitivnija u odnosu na vas, ali i Bika s kojim ćete imati puno zajedničkih tema te će se pokazati kako se međusobno baš razumijete.

Zdravlje

2023. je godina u kojoj ćete prštati od zdravlja. Ako niste dosad, od siječnja ćete pobožno voditi brigu o prehrani i tjelovježbi što će se u konačnici pozitivno reflektirati na cijeli organizam. Neki od vas će početi ići u teretanu ili se baviti nekim sportom – pohvalno!

Vodenjak

Ljubav

Slobodni Vodenjaci željeli bi ljubav, ali da bi pronašli pravu ljubav morate biti malo otvoreniji. Nemojte se sramiti pokazati vlastite osjećaje, jer suprotna strana će steći dojam da niste zainteresirani. Dakle, šanse za ljubavi ove godine ima, a koliko će to biti uspješno, ovisi o vama.
Vi koji ste u nekim dugotrajnijim vezama, ove biste godine to mogli poželjeti prekinuti. Često ćete se boriti s tom idejom negdje polovicom godine, kroz glavu će vam se rojiti misli kako vas osoba pored vas samo ograničava i kako vam treba promjena. Dobro razmislite, da vam kasnije nebi bilo žao.

Škola

Usredotočiti ćete se na učenje, a to će uroditi rezultatima. Zvijezde vam predviđaju uspjeh, čak i mogućnost kvalifikacije na državna natjecanja. Imat ćete punu podršku profesora, ali i kod kuće, gdje će vas poticati na dodatno zalaganje. Moguće da ćete ove godine dobiti neku stipendiju ili da ćete biti čak i novčano nagrađeni zbog postignutih rezultata tijekom školske godine.

Prijateljstvo

Ove ćete se godine intenzivno družiti s Ovnovima, Vagama i Blizancima.

Zdravlje

Osim kožnih problema, poput iznenadnih pojava prištića i akni, ništa drugo ozbiljnijeg nema na vidiku.

Riba

Ljubav

Ribe koje su samci mogle bi ovog proljeća upoznati osobu s kojom postoji velika šansa da izgrade nešto više. Ako propustite tu mogućnost na proljeće, kasnije tijekom godine, neće biti baš nekih prilika na vidiku.
Oni koji su u vezama, zbog raznih se obveza neće moći posvetiti svojoj boljoj polovici. No, otvorenim razgovorima o trenutačnoj situaciji i problemima, naći ćete zajednički jezik sa svojim partnerom.

Škola

Morat ćete puno učiti, što će vas baš nekad dovoditi u stanje totalne iscrpljenosti. Često će vam padati na pamet svakakve ideje, kako biste mogli varati na ispitima, gdje sakriti šalabahter i slično. No savjetujemo vam da to baš i ne činite, jer je velika šansa da ćete biti uhvaćeni. Od školskih obveza pronalazit ćete odmor u jednoj novom hobiju koji ćete tek otkriti i koji će vas baš ispunjavati.

Prijateljstvo

Najdraži su vam Rakovi, Djevice i Bikovi, druženje s njima će vam doći kao melem na ranu. S njima ćete provoditi najviše vremena.

Zdravlje

Ove biste godine nešto više problema morali imati sa zubima. Bolje spriječiti, nego liječiti pa vam preporučamo da na vrijeme posjetite zubara.

 

 

veliki godišnji horoskop 2023 horoskop 2023. tinejdžerski horoskop 2023 školski horoskop 2023 učenički horoskop ljubavni horoskop

Još vijesti