Hrvatski navijači

Približava se još jedna utakmica Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Naravno da uvijek bodrimo naše dečke, a ima nas različitih navijača: od onih smirenijih, do onih vatrenijih, koji bi u ponekim trenucima najradije razbili televizor.

Pogledajte kako to izgleda kad se 12 horoskopskih znakova okupi na jednome mjestu kako bi navijali za naše najbolje dečke.

1. Ovan

Utakmica nije pravo niti počela, a on već viče i dere se na suca. Svi teško prihvaćamo kad nam zabiju gol, ali za ovna je to trenutak u kojem više ne odgovara za sebe i gubi kontrolu. Sklanjajte od njega staklene čaše i lomljive stvari na vrijeme. Bilo bi dobro da ga držite na sigurnoj udaljenosti od TV-a. Ne želite da ga šutira nogom ili da ljubi i grli ekran kad vidi nogometaša koji je zabio gol za reprezentaciju.


2. Bik

Bika, koji je inače racionalan i u glavi izvrti sve moguće scenarije, svaku utakmicu pogađa navijačka atmosfera i ludilo. Kako se nada pobijedi, ima unaprijed spremnog odojka na ražnju kojeg će okrenuti, nakon što slomimo protivnika. Bik si računa, ne daj Bože da dečki ne pobijede, bit će to „utješni odojak“ kojim će zatomiti tugu nakon poraza. Dobri Bik uvijek brine kako nitko ne bi ostao gladan, ma štogod da nas zadesilo.

3. Blizanci

Danima prije početka utakmice vidjeli ste na fejsu da se Blizanac upušta u rasprave po društvenim mrežama. Zakačio se s totalno nepoznatim likovima, dapače, posjećuje i različite strane sajtove i vidiš da tamo argumentira ljudima zašto Hrvatska ima najbolju momčad na svijetu. Prije početka i tijekom utakmice objavio je 10 različitih statusa i navijačkih storyja.

4. Rak

Kako je Rak najbolji kućedomaćin, utakmica se naravno gleda kod njega, a on je sve lijepo pripremio za odličnu navijačku atmosferu. Boravak je ukrasio hrvatskim zastavicama i kockicama, pripremio vam je pićence i neke grickalice. Neće pretjerivati, kad zna da Bik nakon utakmice ionako sprema odojka. Rak utakmicu proživljava vrlo emotivno i uvijek plače, kakav god da rezultat bio. Tako da suze radosnice teku u potocima i onda kad pobijedimo.

5. Lav

Obukao se sav u kockice, pripremio navijačke rekvizite i tražio je da opalite svi skupa jedan zajednički selfie prije početka utakmice. Najavio vam je par dana prije kako planira objaviti vašu zajedničku fotku i striktno traži da se ispoštuje navijački dress code. Baš kao i Ovan, i Lav je vatreni navijač. Toliko se nervira tijekom utakmice, pa dok galami na suca i maše rukama, nemojte mu biti u blizini, da ne bi dobili po nosu. Par puta tijekom utakmice mora izlaziti van da bi se smirio.

6. Djevica

Analitična Djevica prije utakmice dobro je promotrila sve slabosti i prednosti protivničke ekipe i govori svima kakva bi strategija za nas bila najbolja. Kao svaki hrabri ratnik koji se oči u oči suočava sa smrtnom opasnošću, tako i Djevica hrabro odgleda utakmicu od početka do kraja, bez puno treptanja i bez razbijenih čaša ili izgovorene prostote. Djevica se čini kao dostojanstveni navijač, no nemojte da vas ta maska zavara, jer ona iznutra proživljava pravu buru i psuje u bradu sve po spisku.

7. Vaga

Pomno je izabrala navijački outfit. Sredila se za utakmicu, kao da evo baš sad ide na katarski stadion i kao da će je novinari tamo zbog šminke i odjeće, fotkati umjeto Ivane Knoll. Prilikom izvođenja „Lijepe naše“ drži ruku na srcu i pjeva stihove Domovini, a nakon što utakmica krene, izvodi navijačke pjesme. Cijelo vrijeme je optimistična i uvjerena u pobjedu.

8. Škorpion

On se toliko iznervira tijekom utakmice pa izbacuje kojekakve kletve suprotničkome timu i psuje ko kočijaš. Dapače, ekipa oko njega se uvijek iznenadi kakav bogati arsenal psovki Škorpion posjeduje. Svaki put se toliko približi tv-u i viče na igrače i na suce, kao da ga ovi čuju. I svaki put ga moraju na silu makivati od televizora, jer nije ni svjestan da zaklanja ljudima pogled, dok se unosi sucu u facu.

9. Strijelac

I on je trebao s vama navijati, ali kako je putoholičar i strastveni navijač, platio si je put za Katar. Javlja vam se uživo s mjesta događanja. Dok gledate utakmicu, u jednome trenutku kamera prebacuje na par trenutaka fokus na hrvatskog navijača. Ekipa trlja oči i ne vjeruje, vide svog dragog prijatelja Strijelca obučenog u kockice od glave do pete, kako vatreno maše i navija u dalekome Kataru. 

10. Jarac

On se odmah kladio na Hrvatsku. Mada vjeruje u našu reprezentaciju, utakmicu zapravo nikad ne može odgledati od početka do kraja. Inače staloženi Jarac, tijekom utakmice doživi par živčanih slomova, više puta čupa kosu, udara se po glavi i izvodi kojekakve „samoozljeđivačke“ radnje pa ga s vremena na vrijeme ekipa pošalje van da nadođe k sebi. Sljedeći put ga puštaju u kuću tek kad Hrvatska zabije gol, jer to je jedini lijek za njegovo smirenje.

11. Vodenjak

Bistar vodenjak ima sva nogometna pravila u malome prstu. Uvijek ima neke neobične teorije, koje se na kraju pokažu točnima. Ekipa ga zeza da je on trebao biti izbornik. Svoj stres smanjuje mahnitim proždiranjem svega što je na stolu. Dok glasno hrska čips, kroz glavu mu prolaze slike kako bi naši dečki trebali proždrijeti protivnike. Poslije utakmice uvijek mu bude pomalo loše zbog emocionalnog prejedanja na kojeg ga je nagnalo gledanje utakmice. 

12. Ribe

Riba vjeruje u više sile. Za sretan ishod ove utakmice, uplatila je misu. Upravo na sebi nosi sretne navijačke gaće i čarape te čvrsto vjeruje da će baš zbog toga ekipa pobijediti. Svaki puta kad ekipa zabije gol, skače u zrak, briše suze radosnice i grli i ljubi sve koji su u prostoriji. 

 

 

Navijački horoskop kako horoskopski znakovi navijaju horoskopski znakovi kao navijači Katar svjetsko nogometno prvenstvo 2022 Hrvatska nogometna reprezentacija Hrvatska protiv Brazila Hrvatski navijači kockice Ivana Knoll

Još vijesti