Cure u izlasku

Svaki horoskopski znak ima svoje pozitivne i negativne strane, a ovaj ćemo se put koncentrirati na pozitivne strane koje dečki obožavaju kod vašeg horoskopskog znaka.

Što se to frajerima sviđa kod Škorpionki, a što kod Lavica? Mogu li odoljeti snažnom karakteru i osobnosti jedne Jarčice? Krenimo redom od prvog znaka Zodijaka.

Ovnice

Vi ste optimistične i vrlo strastvene oko stvari s kojima se bavite u životu, a dok nešto želite, onda ste i vrlo takmičarski raspoložene. Dečkima se sviđa to što znate što želite, koji su vam ciljevi i način na koji se borite. I da ne govorimo kako im se sviđa vaša iskrenost. Ovnice uvijek imaju hrabrosti reći ono što misle, a dečki to jako cijene.

 

Bikice

Bikice su vrlo ženstvene i senzualne pa je nerijetki slučaj da imaju mnoštvo udvarača. Vi ste idealan spoj nekoga sa snažnim karakterom i ljepotom koju ste dobili zahvaljujući svojoj vladarici Veneri. Kako su Bikice ujedno i velike gurmanke, dečki obožavaju vaše društvo, jer znaju da znate najbolja mjesta u gradu gdje se može dobro pojesti i popiti.

Blizanke

Pod zaštitom planeta Merkura, vi ste cure pune šale, dosjetki i možemo reći da ste netko sa odlično razvijenim komunikativnim sposobnostima. Dečkima se sviđa to što se znate šaliti i to što ste vrckave, a o vama imaju dojam da ste pametne, zabavne i lijepe u isto vrijeme. Pravi jackpot.

Račice

Dečki kod vas vole vašu romantičnu, nježnu i osjećajnu stranu koju ne pokazujete svima, već samo odabranima. Kad nekog volite, potpuno ste nesebične. Vi ste naglašeno ženstvene cure, koje su isto tako vrlo odane i vrlo predane osobi s kojom ste u vezi. Uvijek ćete biti potpora svojoj polovici.

Lavice

Vi ste cure pune života, s mnoštvo samopouzdanja i s vrlo zaraznim osmijehom. Zabavne ste i dinamične te uvijek tražite nešto novo u životu. Rođene ste vođe, a dečke privlači to što u sebi nosite veliku snagu i iskrenost. Baš poput Ovnica, niti vi se ne libite reći ono što mislite, a dečki to vole, jer vole znati na čemu su.

Djevice

Vi ste pedantne, marljive, organizirane i vrijedne i dečki znaju da ste vi baš cure od povjerenja, netko na koga će se uvijek moći osloniti. Isto tako, pripadnicima suprutnog spola se sviđa što ste tako realne, praktične i ne dramatizirate bezveze, a ujedno su i zaljubljeni u vaš intelekt, koji vam je as iz rukava.

Vage

S prirodnim talentom za diplomaciju i međuljudske odnose, dečki se osjećaju odlično i opušteno u vašem društvu. Zbog svoje urođene sposobnosti za flert, uvijek oko sebe imate mnoštvo udvarača. Dečkima djelujete kao elegantne dame, jer uvijek zračite sofisticiranošću.

Škorpionke

Dečki vole to što ste pomalo misteriozne i tajanstvene. Ima nešto u vama magnetski privlačnog, čemu suprotni spol ne može odoljeti. Dečkima se sviđa vaša nepogrešiva logika i intuicija, uvijek se dive koliko ste inteligentni. Isto su tako zadivljeni vašom snagom i snalažljivošću u raznim životnim situacijama.

Strijelci

Dečki obožavaju to što ste neovisne i nepokolebljive avanturistice koje su uvijek otvorene za nova iskustva. Uz to ste simpatično šarmantne i brbljave, a kad se zaljubite, to se ne libite niti pokazati. Posebno je odlično to što ste toliko samouvjerene i ne zanima vas što drugi misle, već odvažno živite na način na koji želite.

Jarčice

Vi ste netko tko je vrlo ambiciozan i kroz život vođen logikom uma, a frajerima je privlačno vidjeti curu koja zna što želi u životu i koja zna što radi. Uz to, vi ste netko tko će biti uvijek spreman saslušati i dati savjet i netko tko je vrlo odan osobi koju voli.

Vodenjaci

Vi ste toliko snažne cure, da se ponekad čini da vam dečki uopće niti ne trebaju. Eto, upravo ih ta vaša neovisnost toliko privlači, a zbog toga će vas i poštovati. Niste ljubomorne, a kako i same trebate prostora za sebe, tako ćete to isto omogućiti i svojem dečku. Ne ćete ga zvati gdje je niti mu nametati krivicu zašto nije popodne proveo s vama, nego s prijateljima, jer razumijete da ne možete 24 sata dnevno biti skupa.

Ribe

Cure u ovom horoskopskom znaku su emocionalno inteligentne i zrele. Dečki to cijene, pogotovo oni koji su imali neugodna iskustva s emocionalno nestabilnim kraljicama drame. Isto tako, vrlo ste tolerantne i ne tražite savršenstvo od ljudi, već ih volite s manama i vrlinama. Dečki vole vaš smisao za humor, ali i to što ste uvijek pune kreativnih ideja, a ujedno ste svojim promišljanjima pravo nadahnuće i inspiracija.

 

što dečki misle o tvom horoskopskom znaku dečki i horoskopski znakovi što dečki vole u tvom znaku horoskopski znakovi cure po horoskopskim znakovima

Još vijesti