Barbie lutke

Koja od nas kao djevojčica nije imala barem jednu Barbie lutkicu?

Prva Barbie je inače proizvedena 9. ožujka 1959. godine pa bismo ovaj mjesec mogli nazvati Barbie mjesecom.

Kako ove godine u kina dolazi i film o Barbie s Margot Robbie u glavnoj ulozi, odlučili smo horoskop posvetiti lutkici uz koju su odrastale generacije.

Pa evo koja Barbie lutkica najbolje opisuje vaš horoskopski znak.

Ovan

Kako su vatreni Ovnovi pod zaštitom planete Marsa, djevojke u znaku Ovna najbolje predstavlja Barbie Atena. Odjevena u vojnu odoru, zajedno s oklopom, štitom i kopljem, Barbie kao božica borbe spremna je na žestoku borbu za svoje ciljeve, baš kao i svaka prava Ovnica.

 

 

Bik

Uvijek lijepe i elegantne Bikice najbolje opisuje Barbie kao otočna princeza Rosella. Ove dame odane su svojim prijateljima i obitelji, a princeza Rosella se može usporediti sa curom Bikicom, jer uvijek pazi na svoje najbliže i želi im pomoći.

 

 

Blizanci

Vašem karakteru najbolje odgovara Barbie iz kolekcije Doll City Chic. Ova Barbie je urbana djevojka koja prati modu i totalno je cool. Uz veliku torbu na ramenu, u rukama nosi šalicu kave i spremna je probiti se kroz gradsku vrevu. Ova Barbie dolazi s laptopom i mobitelom (na kojem stalno provjerava sve društvene mreže, baš kao i sve Blizanke).

 

 

Rak

Djevojke Rakovi su intuitivne, brižne i zaštitnički nastrojene. Stoga vašem karakteru najbolje odgovara Barbie Blair iz filma „Barbie in the Princess Charm School“, koja je istodobno toliko nježna, a s druge strane toliko jaka. Svjesna je odgovornosti prema svojoj obitelji pa radi noćne smjene kako bi se brinula o bolesnoj majci i sestri, baš kao prava Račica, na čiju potporu njezini najbliži mogu uvijek računati.

 

 

Lav

Kraljice Zodijaka koje plijene svojom pažnjom i pojavom gdje god da se pojave, najbolje opisuje Barbie kao carica Sissy. Baš kao što je i Sissy poznata po svojoj ljepoti, tako ste i vi. Plus, Sissy ima predivnu balsku haljinu, zlatnim nitima izvezenu lepezu i krunu na glavi, ono što i svaka prava kraljica mora imati.

 

 

Djevica

Kako je ovaj zemljani znak perfekcionist u srcu i kako sve unaprijed planira, vaš karakter najbolje ocrtava princeza Genevieve iz filma o Barbie i 12 rasplesnih princeza. Genevieve je definicija Djevice jer razmišlja logično i strateški. Nju nitko ne može pobijediti u šahu, a zahvaljujući svojim vještinama, uspijeva spasiti oca i sestre od Roweninih zlih planova.

 

 

Vaga

Ovim znakom vlada planeta Venera, a Barbie Anemona izgleda kao utjelovljenje božice Venere, spremne u svakom trenutku za izlazak na crvenih tepih. Anemona je besprijekorno dotjerana, baš kao i Vage koje također prate modu i uvijek izgledaju ljupko i elegantno.

 

 

Škorpion

Cure Škorpionke imaju imidž opasnih cura. Vaši neprijatelji znaju da s vama nema šale, jer osvete su vam specijalnost. Stoga je za vaš karakter najidealnija Cat Burglar Barbie koju je dizajnirao sam Christian Loubutin. Odjevena u lateks odijelo, ova Barbie izgleda kao opaka žena mačka koja ide u opasnu operaciju pljačkanja banke.

 

 

Strijelac

Djevojke Strijelci su neovisne, hrabre i uvijek u potrazi za avanturama. Stoga vas najbolje utjelovljuje Barbie Corrine iz filma o Barbie i tri mušketira. Corrina je kao žena Strijelac prkosna, jer je odlučila ići u mušketire i ostvariti se u karijeri za koju su joj rekli da nikad neće uspjeti, samo zato što je cura.

 

 

Jarac

Vaš karakter najbolje predstavlja Barbie kao Madam CJ Walker. Ona dolazi iz kolekcije lutaka „Inspiring Women“. Inače je CJ Walker bila Afroamerikanka koja je živjela iz prijelaza s 19. u 20. stoljeće te je u Guinnessovoj knjizi rekorda zabilježena kao prva žena milijunašica, koja je sama stekla svoje bogatstvo. Sve to ne bi mogla da nije naporno radila i trudila se, baš kao i uvijek marljivi i ambiciozni Jarci.

 

 

Vodenjak

Vodenjaci su glavni vizionari Zodijaka koji se usuđuju sanjati i uvijek vide dalje od drugih. Vi ste jedan od znakova koji je fasciniran temama svemirskih prostranstava i postojanja izvanzemaljaca pa vas najbolje opisuje Barbie kao božica galaksije.

 

 

Riba

Ribice su najintuitivniji znak Zodijaka i njih osjećaj nikada ne vara. Zato što su Ribe vodeni znak, vama najbolje odgovara Barbie sirena. 

 

 

 

Horoskop barbie horoskop koja si ti lutka barbie koja si barbie lutka lutka barbie i horoskopski znakovi smiješni horoskop drugačiji horoskop

Još vijesti