Galerija Outfit Mango torba - 6 Mango torba - 5 +4 Mango torba - 7

Ruksak je najbolja ideja za školu jer će ti stati puno stvari i kada ga nosiš težina će se stvari raspodijeliti na oba ramena pa će ti biti lakša za nositi. Ako ipak to nije nešto što ti se sviđa i želiš nešto više žensko i fensi, sređeno, onda je ovo jedan od izbora za tebe.

U srednjoj je odavno prestala biti praksa da se nose isključivo školski ruksaci. Dok god ti sve stvari stanu u torbu, nema veze kakvu nosiš. Hoće li to biti ruksak ili veća ženska torba na jedno rame – sve prolazi. Cure su sada pronašle jednu torbu u Mangu koja je savršena za u školu ili za na faks jer je dovoljno velika da u nju stane svašta – i laptop i veće bilježnice, a izgleda lijepo i fensi.

Ljetni outfit Model sunčanih naočala za kojim su ovog proljeća svi poludjeli – glavni su trend

Ova "shopper" torba izgleda skroz dobro i čvrsto – što je dosta bitno ako ju planiraš natrpati sa stvarima.

 

@k8lifestyle im obsessed 🫀🫀 #workbag #unibag #bagforuniversity #workbagsforwomen #handbag #handbags #handbagtiktok #longchamp #mango @Mango ♬ regina george - user3684359942

 

Ima dva velika pretinca i jedan manji, što je idealna kombinacija. Dolazi u tri boje, a i torbu i boje u kojima dolazi možeš bolje pogledati u galeriji iznad. Ova ju je cura stavila u videu i na rame pa možeš točnije vidjeti koliko je zapravo velika. Nije jedina takva torba koju imaju u ponudi.

 

 

Možeš pronaći i razne druge modele takvih torbi, ali ranije spomenuta je u zadnje vrijeme na dobrom glasu. Na stranici ti može promaknuti jer ne izgleda toliko privlačno i neobično kao neke druge torbe. Ipak, iako nije mala ni u nekom trendi dizajnu, idealna je za svaki dan i to ju čini boljom od svih malih fora torbica.

Dizajnerske torbice Dizajnerske torbe za koje će svi misliti da nosiš fejk - čak i ako je original

 

torba mango shopper torba torba za školu torba za faks ženska torba velika torba u trendu Moda

Još vijesti