Martina Filić

Novi su trendovi zavladali modnom scenom, a svatko će odabrati one koji mu se najbolje uklapaju uz stil koji i inače fura. Koje su trendove odabrale poznate djevojke s društvenih mreža?

U potrazi za modnom inspiracijom možeš zalutati na društvene mreže poznatih domaćih influencerica i vidjeti kakve to komade one biraju i kako ih nose. S dolaskom proljeća svi si volimo malo osvježiti ormar i ubaciti u njega neke nove komade, nema u tome ništa loše. U redu je ponekad pasti pod utjecaj modnih trendova i dopustiti si zaljubiti se u neki od njih. U koje su se to trendi komade one zaljubile? Izdvajamo ti 5 poznatih lica s društvenih mreža i proljetne trendove koje su prigrlile – možda neka od njih i tebe inspirira da se odvažiš i isprobaš nešto novo i drugačije.

Emili Dragaš Polene torbice su nova opsesija influencerica – potražili smo koja je najjeftinija torbica ovog brenda

1.Svea: oversized prugasta košulja

 

 

Oversized košulja je trend, ali istovremeno i klasik. Teško da će izaći iz mode i sljedećih godina, ali sada se posebno jako nosi. Da ne bi izgledala previše uštogljeno, Svea ju je samo do pola ugurala u hlače – isprobaj ovaj trik.

2.Frana: kaubojske čizme

 

 

Iako je došlo proljeće, nismo se još oprostili od kaubojskih čizmica. Gdje god da pogledamo, vidimo da ih netko nosi. Frana ih je nosila na kratku haljinicu, a neki ih nose i na traperice – idu na sve.

3.Pamela: duga bijela suknja

 

 

Pamela nije jedina koja se zaljubila u dugu bijelu suknju! Ovo je nešto što možeš krenuti nositi sada, a nastaviti i kada dođe ljeto. Ako pogledaš cijeli outfit, vidjet ćeš da je i ona obula kaubojske čizme!

Petra Dimić Fora tetovaže domaćih influencera: 5 njihovih tetovaža koje upadaju u oko

4.Martina: Celine sunčane naočale

 

 

Ako su jedne sunčane naočale ove godine hit, onda su to ove. Celine sunčane naočale i sve njihove kopije postale su obavezan modni dodatak. Točno ovaj model koji nosi i Martina Filić.

5.Korana: duga traper suknja

 

 

Korana je pala na trend dugih traper suknji i nije jedina koja će ih nositi ovo proljeće. Postale su favorit još prošle godine i čini se da neće tako skoro nigdje otići. Idealan su proljetni komad za sve one koji vole nositi traperice – ovo je njihova girly verzija.

Svečane haljine koje su nosile balkanske influencerice, a koje bi bile idealne za maturalnu večer Antonela Jurišić Anđela Kulaš Dada Rutović +6 Olivera Orsić

Moda Modni trendovi domaće influencerice modne influencerice što nose ovo proljeće odjevni komadi u trendu

Još vijesti