Ljetni outfit

Ako ćeš ove sezone kupiti neke sunčane naočale, dobre su šanse da će to biti upravo ove. Postale su glavni hit, odlično stoje i mogle bi laskati i tvom obliku lica. Jedina je mana što su dizajnerske, ali cure su već našle povoljnije verzije.

Čini nam se da svake godine jedan model sunčanih naočala postane glavni hit, a izgleda da smo ovogodišnji hit dobili već sada. Sunce je tek izašlo, a jedne sunčane naočale trendaju već danima i tjednima. Odjednom su se svi zaljubili u njih, iako se ne radi o modelu koji je tek sada izašao. Tu su već neko vrijeme, ali nisu do sada zapele za oko. Radi se o sunčanim naočalama brenda Celine. Dolaze u različitim bojama, tanke su i stakla su ovalna. Upravo zato što nisu glomazne mogle bi stajati dobro većini cura. Posebno su se svi zaljubili u zlatni model.

 

 

 

 

Službeni im je naziv Triomphe Metal 01, a na službenoj Celine stranici koštaju 465 eura. Da, znamo, puno previše. Na svu sreću, Amazon i Ali Express uskaču za sve nas koji smo na budžetu. Tamo se mogu pronaći za 20-30 eura odlični duplići.

 

@sab_rocha Hottest sunnies ☁️☀️ #fyp #celinesunglasses #foryoupage #thatgirl #sunglasses ♬ dc foginme - Matt

 

Već sada možeš vidjeti da ih nosi hrpa ljudi i da na svima izgledaju dobro. Ne isplati se riskirati s originalom, ali dupliće s Amazona pogotovo svi hvale.

 

 

Nastavlja se trend tanjih i manjih sunčanih naočala koji je bio tu i prošlog ljeta. Više su se tada nosila pravokutna stakla, a ove godine su ovalna.

Sportski outfit Što ovog proljeća nositi umjesto traperica: 7 tipova hlača koje su idealna zamjena

Viralna bijela haljina Hoće li ovo biti haljina sezone? Imamo novi modni viralni hit na društvenim mrežama

sunčane naočale u trendu Moda hit 2024. kakve se sunčane naočale nose celine sunčane naočale modni hit

Još vijesti