Galerija Martina Vuletić Topić iz Terra Nove Topić iz Terra Nove +17 Topić iz Terra Nove

Ne može jednostavnije od kombinacije traperica i neke majice ili topića. Znaš da će izgledati dobro, ne moraš potrošiti puno vremena na spremanje i s par detalja možeš u tren oka promijeniti cijeli izgled.

Koliko god da imaš majica i topića, nikad ih nije dosta. Uvijek ima mjesta u ormaru za neke nove koje ćeš moći kombinirati na doslovno sve traperice koje imaš u ormaru – jer to je idealna "uniforma" za toplije dane koji nam dolaze. Dobro je imati klasike kao što su obična crna i bijela majica s kratkim rukavima, kao i potkošulje u neutralnim bojama, ali nekada se prepusti i počasti i nekim neobičnijim komadom.

Djevojka pred ogledalom Torbice koje ćemo nositi ovog proljeća: 8 preslatkih modela koji će podići svaku modnu kombinaciju

Neobični krojevi, jarke boje, uzorci, korzet majice, fora motivi, natpisi…opcija ima hrpetina! To su oni komadi koje ćeš nositi kada se ipak želiš na neki način malo izdvojiti iz gomile.

 

 

Second hand dućani su savršeni za potragu za ovakvim komadima, ali ima ih i u običnim dućanima ako triftanje nije tvoj đir. Ne želiš za njih davati previše novaca, zato ti izdvajamo 20 topića koji nisu preskupi. Svaki je od njih poseban na svoj način, ali nisu toliko ludi da nisu nosivi za svaki dan. Pogledaj ih sve u galeriji iznad i možda pronađeš neke svoje favorite.

Proljetni outfit Odjevni komadi koje će ovo proljeće nositi kul cure – drugačiji su i s njima ćeš biti u centru pažnje

topići za proljeće majice za proljeće Moda u dućanima ponuda Pregled u trendu za svaki dan za toplije dane

Još vijesti