19

18-godišnja glazbenica Manika, koja je trenutačno na turneji s bendom One Direction, živi svoj, ali i san mnogih drugih djevojaka.

Maniku je otkrio Frank DiLeo, dugogodišnji menadžer Michaela Jacksona i ugledni trener vokalnih izvedbi CeCe Sammy. Da nije samo talentirana glazbenica, potvrđuje i to da je Manika sa 15 godina napisala i objavila dječju knjigu The Exciting Adventures of Boo.

Sredstva od prodanih prvih 750 primjeraka knjige donirala je utočištu za životinje Nevada SPCA.Njen prvi singl Just Can't Let You Go izašao je 2010. godine, dok je drugi, Good Girls izašao ove godine u svibnju. Osobe iz glazbene industrije s kojima bi Manika htjela surađivati su Beyonce, Alanis Morissette i Eminem.

No, ono na čemu joj svi (pogotovo ženski dio) zavide je privilegija da nastupa na turneji uz One Direction dečke. 'Oni su tako super! Tako su zabavni dečki, tako prizemljeni. No, ipak su tinejdžeri, tako da su ponekad malo ludi. Čak su nedavno imali natjecanje tko će najviše isturiti svoju stražnjicu!' – kaže Manika.

Manika za svakog člana benda ima samo riječi hvale:

Nial je stvarno prijatelj. Zayn je nedavno dobio novi skuter, zapravo to je više bicikl kojeg vozi svuda okolo. Liam je dušica. Neki dan mi je dao Beats by Dre slušalice za glazbu bez ikakvog razloga. On je jednostavno takva dobrica! Harry je jako drag. Njegova kosa je svugdje! Maše kosom, što je sjajno jer i ja jako volim mahati kosom! Louie je stvarno smiješan. Neki dan tijekom probe, za vrijeme moje pjesme Good Girl, obavljala sam zvučnu provjeru i rekla sam: Djevojke, da vas vidim kako skačete!
I, ono što sam vidjela su Niall i Louie kako skaču i viču.


manikaone direction

36.485
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!