67

Dečki iz One Directiona najavljuju svoj novi, drugi po redu album, a njihov prvijenac 'Up All Night' drugi je po prodaji u Sjedinjenim Državama, odmah iza Adelinog albuma '21'. No, boy band je nedavno optužen kako je uzeo dio glazbe za svoj novi singl 'Live While You're Young' iz klasika The Clusha 'Should I Stay Or Should I Go?'. Naime, prvi su to napisali fanovi na Twitteru, rekavši kako su pjesme veoma slične na početku. Poslušajte i zaključite sami:

Vezano uz 1D oglasio se i Robbie Williams, ali o drugoj temi

Naime, prije nekog vremena pojavile su se glasine kako glazbenik Robbie Williams ne podnosi dečke iz benda One Direction. Međutim, čini se kako je to sve skupa daleko od istine.

Naime, Robbie je odlučio progovoriti o sve češćim novinskim napisima prema kojima ne može smisliti ovaj boy band te je rekao: 'Upoznao sam dečke iz 1D, a bilo je to davno i na brzaka. No, nikada nisam ništa ružno rekao o njima. Zapravo sam ljubomoran na njih i volio bih nastupati s njima te me jako zanima u kojem smjeru će se razvijati njihova karijera. Simpa su!'

one directionrobbie williams

36.485
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!