31

Kim Verson pobjednica je showa Hrvatska traži zvijezdu! U velikom finalu gledatelji su svojim glasovima odlučili da je nova hrvatska zvijezda 16-godišnja Kim Verson.

U finalnoj emisiji showa Hrvatska traži zvijezdu nastupili su Kim Verson i Vilibald Kovač. Njih su dvoje otpjevali ukupno pet pjesama – pobjedničku pjesmu „Nevidljivo blago“, pjesmu koju je za njih odabrao žiri, jednu od pjesama koju su pjevali na audicijama, jednu od pjesama koju su pjevali u emisijama uživo te duet.

U posljednjoj emisiji gostovalo je svih 16 najboljih kandidata ove godine.

Večer su Kim i Vilibald otvorili duetom Madonne i Justina Timberlakea "4 Minutes".

Prvi je solo nastup imao Vilibald Kovač sa pjesmom Guns N' Rosesa "Sweet Child O'mine".

Obzirom da je Vilibald završio u bolnici, Anđa je zamolila gledatelje za razumijevanje, jer je Vilijev glas pri kraju. Čak ga je i Fox pohvalio, rekavši da je izvedba bila super i spektakularna.Kao prvu pjesmu večeras žiri je za Kim Verson odabrao pjesmu Lady Gage, "Bad Romance". U plavoj haljini u stilu Lady Gage, Kim je oduševila žiri i publiku.
Anđa je pohvalila njen izgled, Fox ju je zamolio samo da ne bude vulgarna kao Lady Gaga, a Tony joj je poručio da je zasjala u pravo vrijeme i pohvalio njen glas i smjelost.

Sljedeće što su Kim i Vilibald pjevali su pjesme sa audicija

Vilibald se odlučio za pjesmu "Nakon svih ovih godina" grupe Bijelo dugme, a Kim je otpjevala "I love you" Celine Dion.Uslijedile su najdraže pjesme iz live emisija. Vilibald je otpjevao Princeov "Purple rain", a Kim je odabrala za "Singing that rock'n'roll" grupe Stijene.

Sljedeća je bila pjesma koju je napisao Ante Pecotić, "Nevidljivo blago", koja će se naći na pobjedničkom albumu nove hrvatske zvijezde, a kandidati su je prvi put pjevali.

Akreditaciju za Tonyjev koncert je dobio Juraj Jurlina.

>>Više o showu u temi Hrvatska traži zvijezdu

kim versonvilibald kovačhtzhrvatska traži zvijezduhtz pobjednik

36.226
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!