Da ne dolaze iz slavnih i uspješnih obitelji, ne bi bili toliko popularni koliko su danas, a neki od njih možda ne bi uopće niti bili poznati. To što su iz poznatih obitelji im je bila itekako velika odskočna daska.

Definitivno je pomoć ako ti roditelji imaju veze, kako kod nas u Hrvatskoj, tako i u ostatku svijeta. Ova slavna djeca danas su čak i poznatija od svojih roditelja, ali došli su pod svjetla reflektora upravo zbog toga iz koje obitelji dolaze. Da im roditelji nisu poznati, pitanje je bi li i oni bili. Za dobar dio ovih imena niti ne bismo znali. To ne znači da oni nisu talentirani, samo da na svijetu postoji puno glumaca, modela ili pjevača poput njih koji su jednako talentirani, ali nisu poznati jer nisu imali nikoga da ih pogura. Da nemaju slavne roditelje, ove ljude ne bismo znali.

Kylie Jenner
Niti jedna sestra iz Kardashian Jenner obitelji ne bi danas bila tamo gdje je da nisu imale poznate roditelje. Pogotovo Kylie koja je karijeru i započela kao influencerica.

Kendall Jenner
Iako je Kendall danas jedan od najuspješnijih modela na svijetu, bi li bila jednako tako uspješna da joj roditelji i obitelj nisu slavni? Nekako sumnjamo. Na svijetu postoji toliko modela, a progurati se u sam vrh ne uspijeva tako lako baš svakome.

Slika nije pronađena Kendall Jenner je nosila outfit koji će ovog proljeća svi kopirati [FOTO]

Gigi Hadid
Ista situacija kao s Kendall je i s Gigi Hadid, ali i njenom sestrom Bellom. I one su uspješne u modeling svijetu, a iako su top modeli i odlično rade svoj posao i prezgodne su, ne bi baš bila ista situacija da su iz neke druge obitelji.

Miley Cyrus
Miley je danas i popularnija od svog tate, ali sigurno su joj upravo on i njegova karijera dali vjetar u leđa da uspije u glazbenoj industriji. Miley je vrhunska pjevačica i nitko ne može reći da je talentirana, ali da je došla tu gdje je zbog obitelji, sasvim sigurno.

Slika nije pronađena Miley Cyrus ima novog dečka! Pojavili su se po prvi put zajedno na crvenom tepihu

Lily Collins
Znaš li da je od glumice koja je utjelovila glavnog lika serije 'Emily in Paris' tata legendarni pjevač Phil Collins? Iako ta informacija mnogima nije poznata, igrala je veliku ulogu u njenoj karijeri.

Paris Hilton
Party kraljica i prava poduzetnica, Paris je žena koja je itekako uspješna u poslovnom svijetu, ali i kao influencerica, dok influenceri još nisu niti postojali. Međutim, javnost je zainteresirana za nju samo zbog toga što je bogata nasljednica.

Kaia Gerber
Još jedan model! Kaia je uspješan model, a sigurno joj nije odmoglo to što joj je mala bila najpoznatiji model na svijetu u 90-ima, Cindy Crawford. Osim što je od mame naslijedila ljepotu, naslijedila je i zanimanje.

Jaden Smith
Reper i glumac koji svoju popularnost može zahvaliti tati Willu Smithu. Ovo je jedna osoba za koju smo sigurni da inače ne bi bila toliko popularna da nije u pitanju to što dolazi iz poznate obitelji.

Sofia Richie
I za kraj Sofia, koja je od svega po malo, od modela preko influencerice do modne dizajnerice i to sve može zato što joj je tata popularni glazbenik Lionel Richie. Inače, nema šanse da bi svijet znao za njeno ime.

Slika nije pronađena Fanovi misle da je Kendall Jenner bila na plastičnoj operaciji

Slika nije pronađena Koje slavne osobe zarađuju najviše na Instagramu? Kraljica Instagrama Kylie Jenner je tek na 4. mjestu

Slavne osobe celebrity poznati zbog obitelji slava

Još vijesti