1

Ujutro, popodne, navečer, usred noći – uvijek je dobro vrijeme za proskrolati po Instagramu. Znamo da nije zdravo stalno visjeti na društvenim mrežama, ali imamo samo jednu riječ kao opravdanje – Instagram!

Ako si se već u uvodu prepoznala, onda je ovaj članak defo za tebe. Ovo je lista stvari koje svi radimo na Instagramu, ali ne želimo priznati.

1. Ponekad lajkaš samo stvari koje imaju hrpu lajkova2. Bediraš se oko neke savršene fotke iako znaš da je to sve samo photoshop3. Stokaš nekog i pogledaš mu fotke iz 2012. - bed je ako slučajno lajkaš nešto4. Prestaneš pratiti nekog iz inata, ali mu i dalje tu i tamo pogledaš profil5. Gledaš samu sebe i zamišljaš si da si netko drugi – kako izgleda moj profil drugima?6. Lajkaš nepoznatim ljudima slike samo da oni lajkaju tvoje7. Radiš hrpu namještenih fotka samo da ti profil izgleda zanimljivije8. Obučeš nešto samo zato da se fotkaš za Instagram9. Lajkaš sama svoju fotku da ima više lajkova10. Brišeš fotku koja nije skupila dovoljno lajkova11. Čim staviš fotku na Ig osvježavaš kao luda notifikacije da vidiš koliko imaš lajkova12. Savršen status smišljaš satima prije postanja fotke13. Ponekad se uhvatiš da stokaš frendicu frendice sestrične tvoje bff iz vrtićaFoto: Unsplash/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Najpopularnija fotka na Instagramu VS. najpopularniji Tweet - znate li tko ih je objavio?

Savršene fotke za Instagram – ovo moraš isprobati s ekipom

[VIDEO] Film koji točno opisuje većinu ekipe na Instagramu - slažete li se?instaramskrolanjemobitelstvari

36.485
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!