2

Kada ne znaš koju sljedeću boju za svoju kosu odabrati, prepusti odabir sudbini. Ili kvizu. Možda ti da neku dobru ideju o kojoj nisi ni razmišljala.

Kada želiš neku promjenu u životu, najbolja stvar koju možeš napraviti je promijeniti frizuru. Bilo da se ošišaš ili promijeniš boju kose, nova kosa će ti narasti i što god da si napravila, uskoro ćeš moći opet promijeniti – na staro ili nešto u potpunosti novo. Bilo da se već sada redovito farbaš ili tek razmišljaš o tome da počneš, ali ne znaš koju boju odabrati, riješi kviz i saznaj koja bi bila najbolja za tebe. Neka obična ili pomalo luda?

Foto: Shutterstock.com – popcorner/ Shutterstock.com - Romans14/ Shutterstock.com - Sofia Zhuravetc/ Shutterstock.com - Africa Studio

M.T.

Pogledajte još:

KVIZ: Kakvu tortu trebaš imati za sljedeći rođendan?

KVIZ: Koji je modni stil najbolji za tebe?

KVIZ: U kojem ste se stoljeću trebali roditi?

Riješi i ti kviz!

Za rješavanje kviza moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun.

kosabojanje kosefrizurakvizzabavatest

Komentari

jednaosoba5

jednaosoba5

04.11.2020.

U NEKU NIJANSU SMEĐE. S nijansama smeđe kose ili kombinacijom smeđe kose sa svjetlijim pramenovima nikada ne možeš pogriješiti. Ovo je boja koja će dobro stajati većini, a ti samo prilagodi nijansu, svjetliju ili tamniju, koja ti se više sviđa. Ne treba ju ni prečesto održavati pa nećeš morati svakih mjesec dana sjediti satima u frizerskom salonu. Nekada je ono što se čini najdosadnije zapravo najbolje. Smeđa kosa je super!

Pa smeđu i imam.

Nikich13

Nikich13

04.12.2020.

PLATINASTO PLAVU BOJU. Iako želiš promjenu, nisi za ekstreme. Ne želiš riskirati previše i završiti s kaosom na glavi, ali treba ti nešto malo drugačije. Platinasto plava kosa ili skroz bijela kosa, to su nijanse s kojima se možeš poigrati. Plavuše moraju redovito kod frizera jer čim krene izrast, uskoro se iz top frizure to pretvori u totalni flop, ali za tebe su odlasci frizeru uživancija, a ne noćna mora. Zato se odvaži i napravi ovu promjenu!

Iz smeđe u plavu? Hmm 🤔
🤪🤪🤪

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

34.468
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!