2

Nemaš planove za ovo ljeto? Možda griješiš jer oni planovi u zadnji čas uvijek najbolje ispadnu, a ti još uvijek ne znaš hoćeš li ih imati. Mi ćemo ti otkriti kakvo ljeto ćeš imati na temelju tvojih svakodnevnih aktivnosti, voliš li radije spavati, gledati filmove ili se družiti s prijateljima? To otkriva puno o tvojim ljetnim planovima.

Ako nemaš planove za ljeto, nemoj brinuti! Možda se u zadnji čas promijeni cijela situacija pa ćeš imati bolje ljeto nego netko tko ga planira cijelu godinu. Lijepo je kada unaprijed isplaniraš sve aktivnosti poput odlaska na more, piknika s prijateljima, ali još je ljepše kada u zadnji čas upadne neki plan kojem se ne nadaš i na kraju imaš najbolji provod ikad! Tvoje svakodnevne aktivnosti mogu puno otkriti o tome kako će ti zaista ljeto izgledati, zato riješi kviz i saznaj što te očekuje.

Pogledajte još:

KVIZ: Koja pjesma Britney Spears opisuje tvoj život ovog trena?

KVIZ: U kojem smjeru ide tvoja veza? Idete li u dobrom pravcu ili u propast?

KVIZ: Odgovori na pitanja o sebi – i dajemo ti ludi ljetni izazov koji trebaš ispuniti!

Kviz

Po ljeti više voliš nositi:

Po ljetu ćeš se radije okupati:

Od hrane radije biraš:

Voliš li više:

U slobodno vrijeme:

Više voliš ekipu koja:

Od napitaka radije biraš:

Ovo ljeto planiraš:

ljetoljetni planoviekipadruženjekviz

Komentari

07.07.2021.

TVOJE LJETO ĆE BITI ZABAVNO.

Tvoje ljeto će u svakom slučaju biti dinamično – malo ćeš se družiti, a malo ćeš vrijeme provoditi kod kuće. Neće ti biti dosadno jer ćeš imati kombinaciju raznih aktivnosti, uključujući i ležanje u krevetu, ali ćeš se i družiti tako da će ti ljeto biti definitivno zabavno.

13.07.2021.

NAJUZBUDLJIVIJE LJETO IKAD. Ti ćeš definitivno iskoristiti svaku priliku ovo ljeto – od druženja s prijateljima, do odlaska na more! Ti općenito uvijek iskoristiš svaku priliku za uživanciju i druženje sa svojim prijateljima. U svakom slučaju ćeš se provesti najbolje ikad sudeći prema onome što ćeš radije odabrati.

Super rezultat

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.479
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!