Galerija Bridgerton - 2 Bridgerton - 1 Bridgerton - 3 +2 Bridgerton - 4

"Bridgerton" groznica je zaludjela cijeli svijet, a nova je sezona posebno bila zanimljiva. Tek je izašla do kraja treća sezona, a fanovi već nemaju mira i zanima ih kada dolazi četvrta. Ako si i ti znatiželjna, evo odgovora.

Od prve sezone je ova serija još sakupila gomilu fanova, a sa svakom novom, taj se broj još povećava. Ljubavna drama mnoge je oduševila i ne mogu je se zasititi. Upravo je izašao drugi dio treće sezone serije "Bridgerton", a oni najveći fanovi već su imali maraton i pogledali sve epizode. Pitanje je sada kada će doći nove? Ukoliko ti se ova serija jako sviđa, uvijek možeš preko ljeta krenuti čitati knjige. Julia Quinn je autorica serijala, a knjige možeš lako pronaći i u knjižarama i u knjižnici. Producentica Jess Brownell je za The Hollywood Reporter pričala o tome kada će nova sezona doći – jer nije upitno da li će doći, zna se da hoće. Nažalost, fanovi neće biti sretni. Četvrtu sezonu možemo očekivati za dvije godine.

 

 

Kao što si vjerojatno primijetila ako si pogledala postojeće sezone, ova serija pazi na svaki detalj pa ima smisla da ne žele ništa požurivati. Jess je rekla da se stvarno trude napraviti to što prije da fanovi ne moraju dugo čekati, ali ima tu puno posla. Treba im otprilike po 8 mjeseci da samo snime sve epizode, a nakon toga još dolazi i montiranje, kao i sinkroniziranje s po više jezika. Uz sve to, sve te epizode treba i napisati, netko mora složiti cijele scenarije prije nego se krene snimati. Nema šanse da to sve stignu napraviti brže od dvije godine, a da serija ostane kvalitetom na razini kao do sada.

Bridgerton Top 8 životnih lekcija o ljubavi i prijateljstvu koje su nas naučili Penelope i Colin iz "Bridgertona"

Manikure inspirirane serijom "Bridgerton": 15 ideja za tvoje sljedeće nokte Bridgerton manikure Cvijeće u zlatnom okviru Biserni detalji +12 Zeleni Bridgerton nokti

Bridgerton serija nova sezona Četvrta sezona kada će doći producentica

Još vijesti