Lily Collins kao Emily Cooper

Iako je zbog štrajka scenarista zapelo sa snimanjem četvrte sezone „Emily u Parizu“, zvijezda serije Lily Collins otkrila je u novom videu objavljenom na Netflixovom Youtube kanalu, pojedine detalje kojima nam je zagolicala maštu.

Prošlu je sezona završila dramatično, a čini se da bi nova trebala biti još uzbudljivija.

„Ono što vam mogu reći je da imamo više zabave, više mode i naravno, više drame za sve vas“, rekla je Lily zagonetno se smješkajući.

Nažalost, nismo dobili odgovor na pitanje hoće li se Emily i Gabriel spojiti, no ipak smo saznali jednu interesantnu stvar. Naime, radnja sve tri sezone serije smještene su u francuskoj prijestolnici, izuzev početka u Emilynom rodnom Chicagu, nekoliko posjeta seoskom imanju Camilleine obitelji i putovanjima na jug Francuske.

No, četvrta sezona uključivat će snimanje u jednoj drugoj europskoj državi. Emily neće biti više u Francuskoj. Iako će Emilyno srce uvijek ostati vjerno Parizu, glavna junakinja trebala bi otići u Italiju.

„Ove sezone njezin život ima neke neočekivane obrate. Nemojte se iznenaditi što ćete je pronaći na rimskim praznicima“, rekla je Collins očito aludirajući na stari filmski klasik „Praznik u Rimu“, s Audrey Hepburn u glavnoj ulozi.

Kako je Collins otkrila, glavna junakinja će morati odlučiti je li sve ono što je oduvijek željela, doista i ono što joj u životu treba.

 

Lily Collins kao Emily Cooper Odgođeno snimanje serije „Emily u Parizu“: Što će biti s četvrtom sezonom Netflixove uspješnice?

 

 

lily collins otkrila lily collins o četvrtoj sezoni emily u parizu emily u parizu u italiji emily cooper u italiji praznik u rimu rimski praznici

Još vijesti