The Ones Who Live

Nova serija „The Ones Who Live" donosi uzbudljivu produženu priču o Ricku Grimesu (Andrew Lincoln) i njegovoj ženi Michonne (Danai Gurira), koji su napustili već svima poznatu seriju „The Walking Dead".

The Walking Dead U američkoj seriji sa zombijima zasvirala pjesma hrvatskog pjevača!


Rick Grimes, lik koji je definirao seriju, otišao je u devetoj sezoni, ostavljajući gledatelje u neizvjesnosti o njegovoj sudbini. Odluka Andrewa Lincolna da napusti seriju bila je potaknuta željom da više vremena provodi sa svojom obitelji u Velikoj Britaniji. To je upravo ono što je mnoge gledatelje i privuklo. Zadnje dvije sezone „The Walking Dead" preživljavale su bez glavnog glumca i njegov povratak je upravo ono što cijelu radnju vraća u život.

 U epskom obratu događaja, Rick Grimes nije umro na mostu, kako su mnogi vjerovali. Spasio ga je helikopter, otvarajući vrata za novu priču. Michonne, odnosno Danai Gurira seriju napušta u 10. sezoni i kreće tragati za Rickom. Pronalazi predmete koji joj dokazuju daje Rick i dalje živ- stari pametni telefon na kojemu su urezane slike nje i Rickove posvojene kćeri Judith.

„The Ones Who Live" ne samo da nastavlja Rickovu priču, već će se paralelno odvijati s glavnim zapletom serije „The Walking Dead". Mini-serija od za sad šest epizoda pružit će dublji uvid u neistraženi svijet izvan uobičajenih horor elemenata serije. Gledatelji će biti suočeni s nepredvidivim izazovima i neprijateljima koji leže izvan horde zombija.


Prvu smo epizodu već pogledali i možemo reći da ova mini-serija obećava bogatije opise likova od serije „The Walking Dead". Više se pozornosti pridodalo emociji i drami, kao i samoj karakterizaciji likova, nego samoj zombi apokalipsi. Druga epizoda izlazi tek 03.03. Nadamo se da ćemo bolje upoznati naše glavne junake jer, iako smo oduševljeni serijom The Walking Dead, i dalje smatramo da nam se likovi nisu dovoljno predstavili.

Iako druga sezona još nije najavljena, postoji uzbuđenje i nagađanje među obožavateljima da bismo mogli vidjeti nastavak ove intrigantne priče. „The Ones Who Live" obećava ispričati priču o preživljavanju, ljubavi i izazovima u svijetu zaraženom zombijima. Gledatelji će biti povučeni u dinamičan život Ricka i Michonne, gdje opasnost ne dolazi samo od zombija, već i od ljudi koji su preživjeli apokalipsu.

Harry Potter i Brzi i žestoki Likovi iz serija i filmova koji su nastali po ljudima iz stvarnog života – za ovih 9 to nikad ne bi rekla


 

The Ones Who Live The Walking Dead serija Mini-serija zombiji Zombi apokalipsa Rick Grimes Michonne Danai Gurira Andrew Lincoln

Još vijesti