Halle Bailey i DDG

Američki reper DDG, punim imenom Darrly Dwayne Granberry, u vezi je s Halle Bailey već godinu i pol dana. Usprkos nekim šuškanjima o prekidima i mirenjima, još su uvijek zajedno.

Ovih dana je reper objavio pjesmu „Famous“ zbog čijih se stihova našao na udaru kritika. Čini se naime kako se DDG ne zna nositi sa slavom svoje djevojke, stečene u filmu „Mala sirena“ i kako mu smeta njezin glumački posao.

Iako je nigdje ne spominje imenom i više je nego jasno da se referira na Halle, jer repa o osjećaju nesigurnosti zbog djevojke koja ima muškog kolegu

U pjesmi možete čuti stihove u kojima je proziva zbog „ljubljenja frajera“ i „držanja za ruke“. Naznačuje kako je puno voli, ali „kako to više ne želi vidjeti“. Kroz stihove priznaje da je nesiguran oko snimanja nekih intimnih scena u filmovima, ali pjeva kako bi mogao „twittati nešto samo da je upropasti“, što u najmanju ruku zvuči kao prijetnja. 

Nazvao je pogrdnim imenom i kroz pjesmu naznačuje kako je najteže što se zaljubio u takvu osobu.

Ljudima na Twitteru nije dugo trebalo da ga proglase najgorim dečkom ikada. Prozivaju ga za toksično ponašanje prema njoj. Optužili su ga da mu smeta njezina karijera i da je pokušava uništiti, a neki su otišli i korak dalje te mu „prišili“ mizoginiju.

 

 

 

 

 

 

 

dečko halle bailey objavio pjesmu pjesma famous američki reper ddg Halle Bailey i DDG ne zna se nositi sa slavom smeta mu njezin glumački posao

Još vijesti