Free Willy

Koga je rasplakao koji film? Svi imamo neki film od kojeg će nam posebno zasuziti oči kada ga gledamo. Za nekoga će to biti „Kralj lavova“, a za nekoga „Titanic“. Evo koji su to filmovi rasplakali slavne glumice i pjevačice.

Neki filmovi se čine kao da su snimljeni s razlogom da nas rasplaču. Imaju neku ili više scena na koje nitko tko ima srce ne može ne ostati dirnut. Barem će ti malo zasuziti oči. Svatko ima slabu točku, nešto što ga uvijek dirne i zbog čega će se rasplakati. Neke su slavne osobe u intervjuima nekada otkrile koji je to film koji njih uvijek dirne i na koji se rasplaču. Ne mogu si pomoći, kada dođe točno ta jedna određena scena u filmu, to je to, gotovi su. Nije sramota plakati na filmove, svi to ponekad rade. Evo koji su to njih posebno dirnuli.

Mila Kunis – Free Willy
Mila je otkrila da je ovo jedan od onih filmova koji će ju baš uvijek rasplakati. Kada ga je prvi put gledala, još dok je bila manja, srce joj se slomilo kada ga je gledala i nije mogla, a da ne pusti suzu.

Jungkook – Avengers: Endgame
Iako to sam nije htio otkriti, drugi član BTS-a je ispričao da se Jungkook rasplakao dok je gledao Avengerse. Definitivno nije film na koji bi očekivali da će se netko rasplakati, ali Jungkook je plakao kao kišna godina.

Chris Evans – Legends of the Fall
Chris Evans je otkrio da je ovaj film od njega napravio emocionalni kaos. To mu je između ostalog i jedan od njegovih najdražih filmova. Jednom je prilikom rekao da svatko tko prvih 30 minuta može odgledati bez plakanja, napravljen je od kamena.

Parfemi Parfemi koje su kreirale slavne zvijezde, a koji su TOP: Ovih 8 moraš isprobati čak iako ne voliš njihove vlasnice

Zendaya – A Wrinkle in Time
Znaš da je film tužan kada te rasplače nekoliko puta dok ga gledaš. Upravo je to bio slučaj i sa Zendayom dok je gledala film „A Wrinkle in Time“. Rasplakala se čak 3 puta!

Tom Holland – Coco
Crtići mogu biti jednako tužni kao i pravi filmovi, nekada čak i tužniji. Tom Holland je na jednom letu odlučio gledati crtić „Coco“ i do kraja filma je već ozbiljno šmrcao i plakao.

Taylor Swift – Someone Great
Taylor je plakala na ljubavni film koji je prilično tužan. Ne čudimo se da ju je rasplakao, pogotovo ako se zamislila u tom scenariju. Nakon što ga je pogledala, tjedan dana je sanjala da se to događa njoj i budila se u suzama.

Jodie Comer – Billy Elliot
Jodie kaže da je to film koji ju bez iznimke rasplače svaki put kada ga gleda. Neke su joj scene totalno tužne i ne može ih ne vidjeti bez da joj se zasuze oči.

Jade Thirlwall – Still Alice
Bivša članica Little Mixa je plakala na film „ Still Alice“. Rekla je da joj je to bio nevjerojatan film.

Megan Fox i Justin Bieber Kakvim se hobijima bave slavni? Evo što to rade zvijezde u slobodno vrijeme kada ne rade

Colin Firth – Dumbo
Iako ga nije dugo pogledao, sjeća se da ga je taj film uvijek redovito rasplakao. Bio je mess svaki put nakon što ga je pogledao. Jednom ga je čak gledao u kinu i vidio iza sebe tri odrasla muškarca koja su također plakala.

Natalie Portman – My Girl
Ovo je film koji će poznati glumicu itekako rasplakati. Suze samo idu!

zvijezde Slavne osobe poznati Filmovi filmovi koji će rasplakati suze na filmove tužni filmovi osjećajni filmovi emocionalni filmovi

Još vijesti