Galerija Filmovi 2007. - Spider‑Man 3 2006. - Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest +13 2005. - Star Wars Ep. III: Revenge of the Sith

Svake se godine nekoliko filmova izdvoji kao 'filmovi godine', oni koji budu toliko popularni da ih svi gledaju, u kinu obaraju rekorde, zarade hrpetinu novaca od kino ulaznica i po popularnosti se upišu u povijest.

Najpopularniji filmovi nisu oni koji osvoje Oscara za 'Najbolji film', barem ne uvijek. Nekada se dogodi da jesu, ali većinom najpopularniji filmovi budu oni koje gledatelji odaberu kao takve, a ne filmska struka. A gledatelji će ga odabrati tako što će ga gledati kao ludi, bilo u kinu ili na streaming servisima. U svakom slučaju, svi su ovi filmovi dobili titulu najpopularnijih zato što su ljudi toliko gledali baš njih da su te godine kada su izašli, zaradili najviše novaca. Svi su super poznati i sigurno si čula za sve njih. Ali koji je bio najpopularniji one godine kada si se ti rodila? Pronađi u galeriji iznad svoju godinu rođenja i saznaj!

Horor filmovi Horori nikada ne osvajaju Oscare: Do sada je SAMO njih 6 bilo nominirano za ovu nagradu

Gledatelji u kinu KVIZ: Koji film trebaš sljedeći ići pogledati u kino?

film godina rođenja najpopularniji po godinama filmska lista

Još vijesti