Galerija Jenna Ortega Wednesday Addams Wednesday Addams +2 Jenna Ortega

Nakon svih glasina i šuškanja, sada je i službeno potvrđeno: Jennu Ortegu gledat ćemo u filmu „Beetlejuice 2“ ili kultnom Bubimiru.

Prvi je Bubimir sniman 1988. godine, a nastavak horora Tima Burtona stiže u kina iduće godine, točnije 6. rujna 2024. Michael Keaton reprizirat će svoju ulogu Bubimira, Winona Ryder vraća se kao Lydia Deetz, a Jenna Ortega glumit će njezinu kći.

 

 

U filmu će se također pojaviti i Justin Theroux, u ulozi koja još nije otkrivena. Kako prenose američki mediji, filmska produkcija kreće sa snimanjem drugog nastavka filma.

Filmski kritičari već su Jennu nazvali „kraljicom vriska generacije Z“. Od njezine briljantne uloge Wednesday u istoimenoj Neftlixovoj seriji pa do filma „Vrisak“, ova je 20-godišnjakinja definitivno kraljica horor-žanra. Ne sumnjamo da će briljirati i u Bubimiru II, nastavku filma koji je pred 35 godina s budžetom od 15 milijuna, uspio zaraditi nevjerojatnih 75 milijuna dolara

Jenna Ortega na premijeri filma Scream VI Jenna Ortega pripremila savršeni outfit za crveni tepih, no onda joj je nespretni obožavatelj uprljao haljinu

 

Jenna Ortega u Bubimiru Bubimir 2 Jenna Ortega kraljica vriska kraljica vriska generacije Z Bubimir II

Još vijesti