Galerija Jennifer Lawrence, Lady Gaga i Margot Robbie Margot Robbie kao kraljica Elizabeta I. Lady Gaga kao Patrizia Reggianni +6 Jennifer Lawrence kao Mystique

Zasigurno vam se dogodilo da ste gledali film i niste mogli nikako odrediti koji je glumac ili glumica u pitanju. Možda ste pomislili „vau, on ili ona su totalno neprepoznatljivi“.

Na pamet nam pada Charlize Theron u ulozi Aileen Wuornos gdje smo morali dobro protrljati oči, jer njezino lice izgleda nekako poznato, a opet je ne možemo nikome prisličiti. Ili kad se samo prisjetimo koliko je Jared Leto uložio truda, izgubio kilograme i depilirao se od glave do pete, kako bi uvjerljivo prikazao lik Rayona, transrodne žene koja se bori s HIV-om i ovisnošću o drogama.

Tu je i Lilly James koja u seriji „Pam i Tommy“ izgleda kao prava Pamela Anderson, zatim i Margot Robbie koja izgleda toliko drugačije u biografskom filmu „Mary Queen of Scots“, iz 2018 godine.

Hollywood nam je priuštio velike transformacije pa prođimo kroz galeriju i prisjetimo se svih velikih preobrazbi kroz koje su glumci prošli, kako bi čim uvjerljivije odigrali zadanu ulogu.

Od kontroverznih mršavljenja ili debljanja, preko izvanredne šminke ili protetike, ovo su omiljene holivudske zvijezde koje su se transformirale u ime kinematografije.

transformacije za ulogu najbolje filmske transformacije poreobrazbe glumaca za ulogu najbolje hollywoodske transformacije

Još vijesti