Gledanje filma uz suze

Ponekad se svi osjećamo loše, osuđujemo se zbog svojih postupaka, patimo od nedostatka samopouzdanja ili se sramimo onoga što jesmo.

Ljubav prema sebi znači da se možemo prihvatiti, čak i ako nismo savršeni (a znamo da to nitko nije). Nažalost u modernom se svijetu vrlo lako izgubiti u negativnostima koje nas okružuju.

Ako volite gledati filmove u slobodno vrijeme, možda vam baš trebaju oni koji će vas nadahnuti, naučiti puno o ljudskim iskustvima i naučiti vas o važnosti ljubavi prema sebi, ali i prihvaćanju.

Koje su to filmovi koji će vam pomoći da vjerujete u sebe i shvatite svoju vrijednost?

Romy and Michele's High School Reunion

Riječ je o dobrom starom filmu iz devedesetih u kojem glumi Lisa Kudrow iz „Prijatelja“ i Mira Sorvino. Njih dvije se pripremaju za godišnjicu mature. U strahu da nisu postigle dovoljno kao i njihovi bivši prijatelji iz srednje škole, cure odlučuju izmisliti lažne karijere i živote kako bi impresionirale svoje stare prijatelje. U ovom filmu dobit ćete poruku kako morate ostati vjerni sebi, jer Michele i Romy na kraju shvaćaju da su dobre takve kakve jesu i da im ne treba ničija potvrda. Baš u tom filmu naći ćete poruku da se nikad ne smijete uspoređivati s drugima.

Wild

U glavnoj ulozi s Reese Whiterspoon, film govori o samootkrivanju i preživljavanju. Radnja prati mladu Cherly Strayed koja se nakon smrti majke uputi na dugo pješačenje od 1770 kilometara uz obalu Pacifika. Film se temelji na istinitoj priči i ima puno inspirativnih trenutaka iz kojih možemo učiti.

 

How to be single

Romantična komedija iz 2016. s Dakotom Johnson i Rebel Wilson u glavnim ulogama nosi snažnu poruku o tome da ne trebate biti u vezi da biste bili sretni. Ovo je možda film koji vam treba ako ste upravo prekinuli. Na kraju filma vidjet ćete Dakotu u ulozi Alice kako pješači sama Grand Canyonom i ostvaruje san koji je dugo sanjala. Ta je scena dobar podsjetnik da imamo moć ići naprijed, sami ispuniti vlastite snove i da je možda naučiti voljeti i prihvatiti sebe ona prva i prava ljubav koja je potrebna svakome. 

 

I Feel Pretty

Renee Bennet pati od niskog samopozdanja pa se boji prijaviti na svoj posao iz snova, jer vjeruje da nije dovoljno lijepa. U nezgodi, slučajno udara glavom, a nakon toga počinje vjerovati da joj se izgled magično promijenio i koliko je sada privlačna. Iako nema promjene u izgledu, njezino joj novo samopouzdanje otvara nove prilike. Ovo je savršen film za vas, ako trebate nešto za podizanje samopouzdanja. Vidjet ćete da ne smijete gubiti vrijeme razmišljajući o onome što drugi misle o vama. Umjesto toga, vjerujete u sami sebe.

 

The Sisterhood of the Traveling Pants

Dirljiv i iskreni film koji prati četiri različite djevojke dok prolaze kroz svoje borbe u tinejdžerskim danima. U filmu ćete pronaći neke teme osobnih i obiteljskih borbi, ali ćete i naučiti kolika je važnost pravih prijatelja u životu. Svidi li vam se prvi dio filma, svakako pogledajte i drugi. 

 

 

 

inspirativni filmovi filmovi za bolje raspoloženje filmovi za nadahnuće filmovi koji će pomoći da se prihvatite filmovi za vratiti vjeru u sebe vjerujte u sebe i vlastitu vrijednost

Još vijesti