Khloe Kardashian i Bella Hadid

Zakon je jednak za sve i nitko nije iznad njega, nema veze niti ako ste bogati ili slavni. 

Da, čak i zvijezde mogu upasti u probleme s policijom i završiti u zatvoru. Upravo se to dogodilo s nekim curama s ove liste, a za koje možda nikad ne biste rekli da bi mogle imati policijski dosje. 

Bella Hadid

Slavna manekenka u svojoj je mladosti imala problema s alkoholom. Dok se 2014. vraćala s jednog tuluma, nije vidjela znak „STOP“ i umalo se zaletjela u policijski auto. Policajci su je uhitili, podvrgnuta je alkotestiranju na kojem je utvrđeno da je vozila debelo pod utjecajem alkohola. Oduzeta joj je vozačka dozvola na dugih godinu dana, morala je odraditi 25 sati društveno korisnog rada i provesti sveukupno 20 sati na sastancima liječenih alkoholičara.

 

 

Michelle Rodriguez

Zvijezda „brzih i žestokih“ uhićena je pred gotovo 20 godina zbog prebrze vožnje i vožnje pod utjecajem droge. No očito nije naučila lekciju. 2007. godine taman oko božićnih blagdana osuđena je na 180 dana zatvora zbog sličnih problema.

 

 

Khloe Kardashian

Članica obitelji Kardashian također je iskusila kakav je to osjećaj završiti iza rešetaka. 2007. zaustavljena je na cesti i uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Sudac joj je odredio društveno koristan rad i prisustvovanje sastancima liječenih alkoholičara. No, Khloe se na to oglušila pa joj je sud dosudio novu kaznu: 30 dana zatvora. Umjesto 30, Khloe je provela samo jedan dan u zatvoru. Jednostavno joj se posrećilo, jer su zatvori bili prenatrpani, a kad u ćelijama nema mjesta, američka policija pušta nenasilne prijestupnike.

 

 

Paris Hilton

Bogata nasljednica lanaca Hotela Hilton početkom 2000-tih bila je ono što su Kardashianke danas. Čak joj je i danas mnogo popularnija Kim bila tek jedna od asistentica. 2007. godine uhićena je zbog posjedovanja kokaina i dobila je 45 dana zatvora. 2010. godine opet je uhvaćena s malo kokaina, a taj puta joj je sudac odredio 228 sati društveno korisnog rada.

 

 

Nicole Richie

Za Nicole vrijedi ona „s kim si, takav si“. Slavna prijateljica još slavnije Paris Hilton uhićivana je više puta zbog tučnjave pod utjecajem alkohola i korištenja zabranjenih supstanci. Osuđena je na zatvorsku kaznu od 4 dana, ali je od toga u zatvoru provela malo dulje od jednog sata, zbog prenatrpanosti ćelija.

 

 

Lindsay Lohan

Zvijezda filmova "The Parent Trap" i "Mean Girls" imala je burnu mladost. Više je puta uhićivana zbog vožnje pod utjecajem alkohola i posjedovanje kokaina, zbog čega su joj bile dosuđene uvjetne i zatvorske kazne. Srećom, Lindsay se uspjela izvući iz pakla alkohola i droge i danas je sretna i uspješna, kako profesionalno, tako i privatno.

 

 

Reese Whiterspoon

Tko bi rekao da bi „američka slatkica“, koju pamtimo po ulogama u svim onim romantičnim komedijama, mogla imati probleme sa zakonom. No, knjigu ne valja suditi po koricama. Policija je nju i supruga 2013. zaustavila na autocesti. Reese se počela svađati s njima pa je na kraju i uhićena zbog napada na policijske službenike.

 

 

Nicki Minaj

Davne 2003. tada dvadesetogodišnja Nicki je bila uhićena zbog posjedovanja i pokušaja napada vatrenim oružjem. O svojem je iskustvu s policijom i uhićenjem progovorila 2021. na svom Instagramu, a objavu je u međuvremenu izbrisala.

 

 

zvijezde koje su uhićene zvijezde koje imaju policijski dosje zvijezde koje su bile iza rešetaka zvijezde koje su bile u zatvoru zvijezde koje su imale problema s policijom

Još vijesti