Mary Kate i Ashley Olsen

Sretan vam petak 13.-ti. Izbjegavate li i vi danas crne mačke i bojite li se svega i svačega, samo zato što je danas navodno nesretan dan?

Ako ste jedan od onih koji vjeruju da je petak 13.-ti ukleti, smanjite doživljaje, jer donosimo vam popis zvijezda koji su rođeni upravo na takav dan, na petak 13.-ti. Iako rođene na navodno nesretan dan, te su zvijezde uspješne, slavne i bogate.

Mary Kate i Ashley Olsen

Svijet ih pamti po ulozi u Punoj kući. Cure su rođene 13. lipnja 1986. godine. Glumice i poduzetnice su jedne od najbogatijih u svijetu zabave, a njihovo bogatstvo se procjenjuje i do pola milijarde američkih dolara.

 

 

Kat Dennings

Glumica koju pamtimo kao dio uspješnog CBS-ovog sitcoma, rođena je poput blizanki Olsen: 13. lipnja 1986. godine. Predivna cura, s dobrom karijerom, ima predivnog dečka i živi punim plućima. Pa vi sad recite da je nesreća biti rođen na petak 13.-ti.

 

 

Julia Louis Dreyfus

Ona je rođena 13. siječnja 1961. i danas slavi rođendan. Najviše je pamtimo po ulozi u popularnoj američkoj seriji Seinfeld. Osvojila je Emmyje, ima uspješnu karijeru, ali i na privatnom planu je sretna. U braku je od 1987., ima dvoje djece i vodi sretan i ispunjen život. Evo još jedne „nesretnice“, rođene na petak 13.-ti.

 

 

Steve Buscemi

On je rođen 13. prosinca 1957. godine, pamtimo ga po ulogama u Tarantinovim filmovima, a njegova faca je i popularni internetski meme. Ovaj 65-godišnjak ima itekako ispunjen život i uspjehe iza sebe. Počinjete li sad uviđati da petak 13.-ti može biti sretan dan?

 

 

Cristopher Plummer

Ovaj glumac koji je preminuo pred dvije godine, rođen je 13. prosinca 1929. godine. U svojih šest desetljeća karijere, osvojio je sve što se može osvojiti: od Oscara, Emmyja, Tonyja, Zlatnog globusa, nagradi Udruženja filmskih glumaca i još mnogo toga.

 

 

Lili Reinhart

Ona je rođena 13. prosinca 1996. Iako tako mlada, već je 10 godina u svijetu showbussinesa i glume. Najviše se proslavila ulogom Betty Cooper u seriji Riverdale. Ona je mlada, lijepa, uspješna i vjerujemo da je još čekaju značajna ostvarenja, kako na privatnom, tako i u poslovnom planu.

 

 

 

Zvijezde rođene na petak 13.-ti petak 13.-ti sretan dan petak 13.-ti

Još vijesti