Zendaya i Keira Knightley

Zbog života pod povećalom i reflektorima, celebritiji se nose s pritiskom da moraju biti savršeni pa mnogi od njih odlaze na razne korekcije kako bi postigli to „savršenstvo“.

Najčešće prvi na redu za ispravljanje budu zubi koji se obično zamijene s onim koji su ravni i bijeli, a neki od njih su toliko sjajni da jednostavno vidite odmah na prvu da nisu pravi.

No, ima i onih zvijezda koji zapravo nemaju ravne niti sjajne zube, ali su svejedno prihvatile tu svoju malu nesavršenost. Samopouzdano se smješkaju ispred kamera pa možda niste nikad niti primijetili da im osmijeh nije 100% savršen.

Evo popisa zvijezda koje su ostavile svoje zube točno takvima kakvi jesu, a nas naučili da ljepota može biti i u nesavršenostima.

Zendaya

Planetarno popularna glumica nema baš savršeno ravne zube, ali svejedno milijuni diljem svijeta je vole jer je prekrasna upravo takva kakva jest.

 

 

Channing Tatum

Pored te zgodne face, mišića i isklesanog tijela – svaka čast ako ste primijetili da mu svi zubi nisu jednake veličine. Iako zasigurno ima novaca za aparatić ili za zubne navlake, Channing zna da bi mu to bila suvišna muka, jer milijuni žena diljem svijeta ga obožavaju baš takvog.

 

 

Keira Knightly

Ova glumica neospornog talenta i s mnogo glumačkih priznanja, ima toliko širok i toliko srčani osmijeh da nam nikad nije smetalo što joj zubi nisu baš savršeno ravni.

 

 

Lara Stone

Ova nizozemska manekenka upravo je poznata po razmaku između svojih jedinica, zahvaljujući kojem su mnoge cure htjele imati osmijeh baš kao i ona.

 

 

Vanessa Paradis

Francuska glumica i pjevačica, bivša supruga Johnnyja Deppa, još je jedna od slavnih osoba koja nikada nije pokušala popravljati ništa po pitanju razmaka između svojih gornjih jedinica. Dapače, ona je od toga doslovce napravila trend.

 

 

Kirsten Dunst

Uz Toma Cruisa i Brada Pittta, Kirsten je debitirala u „Interview with the Vampire“ sa samo 12 godina. Kasnije je jednom prilikom izjavila kako nije morala nositi nimalo šminke da bi izgledala kao vampirica, a kad su je pitali zašto nikad nije popravila svoje zube rekla je kako obožava svoje očnjake, koji joj daju karakter.

 

 

zvijezde s nesavršenim zubima zvijezde koje nisu popravljale zube zvijezde koje se ne srame nesavršenog osmijeha slavni s krivim zubima

Još vijesti