Chloe Cherry

Glumica Chloe Cherry optužena je za krađu.

Naime, zvijezda popularne serije „Euphoria“, optužena je za krađu u trgovačkom centru, u njezinom rodnom Lancasteru u Pennsylvaniji. Incident se dogodio 27. prosinca, a sada je sve isplivalo u javnost.

Kako je prvi objavio tamošnji lokalni portal Lancaster Online, a kasnije i svi američki mediji, nadzorne kamere zabilježile su Chloe kako je ušla u dućan i odnijela stvari u garderobu, a među ostalim i bluzu. I dok je ostale stvari platila kreditnom karticom, bluzu koja je koštala 28 dolara, također je pokupila i iznijela iz trgovine, a da je nije platila.

 

 

Uhvatila ju je policija. Kako stoji u policijskom izvješću, Chloe je priznala policajcu da je uzela bluzu, a sada njezin PR tim to opovrgava.

„Ni na koji način nije priznala da je uzela bluzu. Jednostavno je došlo do zabune oko bluze koja nije bila ispravno naplaćena s kreditne kartice. Čini se da lokalna trgovina trguje imenom slavne osobe, više nego bilo čim drugim“, stoji u izvješću za medije

Iz uprave trgovine se brane i tvrde kako u trenutku privođenja nisu znali da je Chloe Cherry poznata glumica.

Je li zvijezde Euphorije stvarno pokušala ukrasti bluzu ili je došlo do neke zabune, saznat će se 1. ožujka. Naime, tada će se morati pojaviti na sudu zbog optužbe za krađu.

Chloe Cherry zvijezda serije Euphoria Chloe Cherry optužena za krađu zvijezda serije Euphoria optužena za krađu

Još vijesti