shawn mendes i camila cabello

Shawn Mendes i Camila Cabello viđeni su zajedno na glazbenom festivalu Coachella, no čini nam se da ne kao prijatelji, nego ipak kao nešto više.

U snimci koja je isplivala na Twitteru, Camila i Shawn razmjenjivali su zagrljaje i  poljupce zbog čega su svi zaključili kako su njih dvoje ponovno skupa. S bivšima ili s prijateljima ne razmjenjujete takve nježnosti. 

 Društvene mreže gore zbog pomirbe ova dva para, a reakcije ljudi su pozitivne.

„Shawmila se vraća, hvala ti Bože“, napisala je jedna korisnica Twittera, nakon što je vidjela snimku

 


 

Njih dvoje razišli su se u studenome 2021. nakon dvije godine veze. Njihov je razlaz bio razočarenje za obožavatelje koji su baš obožavali ovaj zvjezdani par.

„Sretna sam zbog njih“, bio je još jedan u moru od pozitivnih objava na Twitteru.

 

 

Shawna su u posljednje vrijeme mediji povezivali s raznim djevojkama, uključujući i njegovu 51-godišnju kiropraktičarku, Jocelyne Miranda. Zatim je bilo glasina da je u ljubavnoj vezi s kanadskom pop zvijezdom Sabrinom Carpenter. Camila je izlazila s Austinom Kevitchom, no ta je veza okončana pred par mjeseci. Očito je ovo dvoje opet slobodno pa su odlučili svojoj propaloj vezi dati još jednu šansu i pokušati ponovo.

shawn mendes i camila cabello opet skupa shawn mendes & camila cabello Shawn Mendes i Camilla Cabello uhvaćeni Shawn Mendes i Camila Cabello se ljube poljubac Shawn Mendes i Camila Cabello

Još vijesti