Galerija Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian kao tinejdžerica s plavom bojom kose +0 Kourtney Kardashian kao tinejdžerica s plavom bojom kose

Najstarija sestra Kardashian iznenadila je fanove sa dosad najvećom transformacijom kose ikad.

Kourtney smo naviknuli gledati kao brinetu. Moguće da i ona želi provjeriti onu teoriju o tome kako se plavuše bolje zabavljaju, jer je na Instagramu pokazala platinasto plavu boju kose.

Reakcije fanova su različite, od onih koji pišu da joj je ova promjena baš predivna, do onih koji žale za njezinom starom frizurom. 

 

 

S duljinom i stilom bob frizure podsjeća nas na Hailey Bieber. Skraćivanjem svoje duge kose definitivno se pridružila sve većem broju holivudskih zvijezda s A-liste poput Jenne Ortege, Zendaye ili Lily James koje su se isto ošišale. 

Ovakav stil frizure je inspiriran devedesetima. Čini se kako se 43-godišnjakinja inspirirala trendovima iz tih vremena, za kojima su pak totalno poludjeli pripadnici generacije Z. Sve što se nosilo devedesetih, vraća se opet na velika vrata i totalno je in. 

No, Kourtney ovo nije prvi puta u životu da je obojala kosu u plavo. Bila je plavuša, ali još u tinejdžerskim danima tijekom devedesetih. Izvukla je neke svoje stare fotke i objavila ih na Instagram Storyju.

Baš kao i tada, tako joj i danas, jednako dobro stoji plava boja kose.

nova frizura Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian postala plavuša Kourtney Kardashian platinasta plavuša Kourtney Kardashian kao tinejdžerica

Još vijesti